То худне, то набирає, але кохання усього життя зустріла в пишному об’ємі: що їсть для щастя Наталя Могилевська

Які форми б не мала Наталія Могилевська, шанувальники її завжди люблять та підтримують. Втім, сама співачка готова виснажувати себе дієтами та тренуваннями.

Наталія Могилевська завжди багато та відкрито говорить про гостросоціальні проблеми в українському суспільстві. Неодноразово вона обговорювала зі своєю публікою ейджизм та бодіпозитив.

Обидві безпосередньо торкаються її, адже артистка знаходиться у зрілому віці, а також час від часу має збільшену масу тіла. І хоча зірка доволі відповідально ставиться до своєї фігури, адже вона напряму впливає на її здатність працювати на сцені, одягати різні сценічні костюми, фанати люблять її такою, якою вона є.

Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю
Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Але також вони із задоволенням слідкують за тим, які виклики ставить перед собою артистка. Наприклад, два роки тому Наталія так сильно хотіла схуднути, що пообіцяла поголитися налисо, якщо в неї це не вийде.

Тим часом кохання свого життя вона зустріла, перебуваючи у немаленьких об’ємах. Тим не менш, це не завадило її обранцю покохати її як вперше. Що ж їсть Наталія Могилевська, як худне і тримає себе у формі?

Наталія Могилевська заявила, що планує стати матір'ю найближчим часом
Наталія Могилевська розповіла, чим харчується для підтримання фігури

Наталка вважає, що інтервальне голодування позитивно впливає на втрату зайвої ваги. Тому вдається до нього доволі часто.

“Найчастіше я намагаюся дотримуватися 3 прийомів їжі, можливі перекуси. У моєму раціоні завжди присутні овочі, ягоди і фрукти. В обов’язковому порядку білкові продукти”

Перший прийом їжі знаменитості складається з вуглеводів. Зазвичай це мюслі, каша або насіння чіа з рослинним молоком і ягодами. Продукти які містять крохмаль, вона також переміщає саме на сніданок. Інколи вона може доповнити усе це сиром або яйцем. На обід Могилевська  харчується овочами, крупами і чимось білковим. А вечеряти вона любить найбільше рибою, овочами, молочними продуктами. Від м’яса артистка відмовилися і його не споживає.

Щоб більше дізнатися про схуднення зірок, а також боротьбу Наталії Могилевської за струнку талію дивіться наступне відео:

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.