Володимир Зеленський розповів, чому його портрети не мають висіти у кабінетах державних установ: “Не хочу”

Президент – це головна людина в кожній країні. Його за замовчуванням поважають та прислухаються до його слів, порад і наказів. Адже його рішення є доленосними для цілого народу.

За свої 32 роки Незалежності країна змінила 5-х президентів. І зараз на цій посаді 6-й і найкращий президент за всю історію України – Володимир Зеленський. Він наймолодший серед усіх і саме тому краще відчуває куди треба рухатися, аби розвивати країну, а не закопувати її під бажання інших країн. Саме з Володимиром наша країна видохнула і стала насправді прогресивною.

Зеленський отримав Оскар
Зеленський отримав Оскар

А зараз у нашій країні триває повномасштабна війна, яка не налякала Зеленського і він проявив себе справжнім лідером у всьому світі. Адже далеко не кожен президент буде настільки відважно боротися за країну, за народ, за свободу, за розвиток, за наше з вами майбутнє. Це дорогого коштує насправді.

Володимир обирає перш за все нормальні стосунки з людьми і людяність у нього в пріоритеті. Саме тому до нього тягнуться, з ним хочуть мати справу та підтримувати. Адже так гарно триматися, коли у нього просто шалений графік та ще й стаються непередбачувані події – це важко, дуже. Але наш Володимир тримається і тримає нас всіх у тонусі життя.

Президентство Володимира не схоже ні на чиєсь з його попередників. Оскільки він має геть інші цінності. Для нього важливо давати людям свободу і залишатися людиною поряд з людьми. Тому свою команду він обирав дуже ретельно.

А також йому не потрібна слава. Пан Зеленський навіть не вважає за потрібним, щоб його портрети вішали у всіх кабінетах державних служб, як це було заведено ще за часів СРСР.  Нині у нас нові часи і нові цінності.

“Я дуже хочу, щоб у ваших кабінетах не було моїх зображень. Повісьте туди фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться їм в очі” – сказав президент.

Отже, позиція Зеленського цілком аргументована і доволі смілива, адже дивлячись в очі дітей, злочини коїти точно не захоче ніхто.

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.