Де живе Лілія Ребрик? Розкішний маєток улюбленої ведучої має унікальний стиль: позаздрить навіть Полякова

Лілія Ребрик стала справжньою народною улюбленицею: завдяки своєму м'якому образу та жіночій харизмі. Давайте дізнаємося, де живе популярна зірка?

Лілія Ребрик – це феноменальна ведуча, яка віртуозно поєднала зіркову кар’єру та материнство. Вона вперше з’явилася у програмі про погоду, але завдяки таланту зараз кожен ранок вітає всіх українців з екранів телевізора.

Лілія Ребрик знає, що таке смак

Телеведуча активно веде свій блог та не забуває показувати, як живе разом з родиною.

Як виглядають апартаменти Лілії Ребрик?

Окремої екскурсії молода телезірка не робила, проте, на своїй сторінці в Інстаграмі часто публікує світлини з різних кімнат та ракурсів. Редакції “Сенсації” вдалося відтворити картину помешкання зірки.

Живе Лілія з родиною у приватному будинку. Часто жінка робить світлини у своєму дворі, де вправно господарює.

Крім цього, в родини є ще й квартира у Києві. Проте, частіше Лілія буває все ж таки у приватному своєму будинку.

Розкішне подвір’я має ідеальний газон, басейн та мангал. Так приємно тут проводити час влітку! Подивіться, яка спортивна родина у Лілії – грає у бадмінтон:

Стиль, в якому оформлене помешкання дуже сучасний та світлий. Це дає приміщенню гарний вигляд: складається враження, що у кімнаті воєдино сплелося багато променів, а сама вона наповнена свіжим повітрям.

Меблі, які обрала родина Лілії Ребрик мають сучасний дизайн та виконані у спокійних гамах кольорів. Все розроблено в інтер’єрі так, аби прийшовши додому, людина могла відпочити після важкого дня.

Не байдужа жінка і до естетики. Її кімнату відпочинку прикрашає чорно-біла світлина, а біля вікна висить затишний світильник:

Доповнює інтер’єр величезне панорамне вікно, яке створює ауру світла та сонячної енергії. Ідеальне рішення для приватного будинку, який стоїть в оточенні високих дерев.

Що ж, у телеведучої дійсно відмінний смак та відчуття домашнього затишку.

Схожі статті