39-річний Влад Яма забрав сім’ю та вивіз за кордон: Україна втратила хореографа після його звільнення назавжди?

Відомий український хореограф Влад Яма покинув межі України і відпочиває разом зі своєю сім'єю у сонячній Мексиці. Усі деталі в нашій статті.

Після того, як стало відомо про звільнення Влада Ями з інфотеймент-шоу “Твій день”, хореограф не чекав ані хвилини та готувався до поїздки закордон. Вже через тиждень після новини фанати зірки можуть спостерігати, як він відпочиває у Мексиці.

Влад Яма забрав сім’ю та вивіз за кордон

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася серії знімків, з якої стало відомо, що хореограф разом з дружиною Ліліаною та сином Леоном відправилися на відпочинок до Мексики, у Тулум.

При цьому на під’їзді до місця призначення у знаменитості сталася надзвичайна ситуація. В аеропорту сім’я взяла автомобіль напрокат і ніяк не очікувала, що проб’є колесо по дорозі. Так як навколо траси одні джунглі, Ліліана сильно злякалася, але хореограф знайшов спосіб не залишитися посеред дороги з нефункціонуючим автомобілем — вони відкачувалися на кожній заправці. Це спрацювало! Влад доставив свою родину у готель і точно розбереться з ситуацією, яка склалася з машиною.

Варто відмітити, що на цей раз відпочинок зірки не буде настільки тривалим, як в минулі рази, адже його маленький син пішов до школи цього року. Тепер у сім’ї лише два тижні канікул і новий рік вони вирішили не зустрічати в Україні, а одразу рушили на інший континент. Цілком імовірно, що Мексика — це лише частина їхніх планів, а на горизонті видніється Флорида.

Користувачі мережі вже мають можливість насолоджуватися першими знімками з відпочинку зірковою родини та розділити з ними емоції від нових вражень.

Схожі статті