“Я розсталася”: Тоня Матвієнко прокоментувала своє розлучення з Арсеном Мірзояном під час війни

Відома українська співачка Тоня Матвієнко публічно прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком Арсеном Мірзояном. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Тоня Матвієнко забрала дочок Уляну та Ніну, і рушила до Великобританії. Саме там зараз вона знаходиться та чекає, коли ж на її батьківщині закінчиться війна, і вона зможе повернутися до коханого чоловіка. Арсен евакуюватися відмовився з принципової точки зору.

Тоня Матвієнко прокоментувала своє розлучення з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко повернулася до Мірзояна та показала округлий живіт
Тоня Матвієнко прокоментувала своє розлучення з Арсеном Мірзояном

За час розлуки в українському інформаційному просторі поширились чутки про розлучення пари. Сталося це через блогерів, які у своєму подкасті заявили, що нібито окрім Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса, розлучилися і Матвієнко з Мірзояном.

Нещодавно пара дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому Тоня Матвієнко прокоментувала нашумівше розлучення та пояснила, що сталося.

“Там просто через жовту пресу усі інші підхватили ЗМІ. Якщо б я розсталася, я б сказала: “Я розсталася”

Втім, пара не заперечує того факту, що їм довелося пройти через кризу у стосунках. Арсен Мірзоян навіть пожартував, що їм з дружиною потрібен комунікатор, який би пояснював кожному, що сказав партнер, і як це правильно трактувати.

Тоня ж у свою чергу розповіла про сварку через квіти, які Арсен подарував Тоні заочно, поклавши їх у вазу вдома Ніни Митрофанівни. Співачка так і не зрозуміла, чому не можна було їй їх відправити на адресу у Великобританії.

Але так чи інакше, обидва роблять усе можливе, щоб стосунки були живими, гармонійними і надалі розвивалися.

Схожі статті