8-річний син Маші Єфросиніної Олександр повернувся до Києва вперше за останній рік: “Все сприймає по-новому”

Маша Єфросиніна відома українська телеведуча та засновниця благодійних фондів та щаслива мама двох дітей, яка цікавить велику кількість українців, адже Маша завжди в центрі уваги та обговорень.

За останній рік життя всіх українців змінилося на 360 градусів, оскільки хтось переїхав до іншої країни, хтось залишився без домівки та родичів. Та всі змінилися морально, всередині себе. І життя також змінюється тоді, коли всередині себе змінюємося ми. Насправді багато сімей почали жити окремо одне від одного, бо, наприклад, багато чоловіків відправили своїх жінок з дітьми за кордон, а хтось почав жити на дві країни.

Єфросиніна з сином Сашком

Наприклад, родина Марії Єфросиніної зараз живе окремо, оскільки її чоловік Тимур нині захищає кордони України, а ось від початку війни Маша з дітьми деякий час жила у Польщі, а згодом почала їздити до України, адже у неї тут багато роботи та проєктів, які потрібно контролювати та підтримувати.

А ось діти залишалися завжди у Польщі, бо чоловік Марії Тимур, категорично проти, аби діти повернулися додому, поки не закінчиться війна. Тому, Маша просто розривається на дві країни. Бо там родина, побут, а тут робота, яку також не можна залишати, оскільки зараз Маша все тягне на собі, дітей, робота, побут, забезпечення родини. Тобто, все лягло на плечі ведучої.

Та днями, Марія показала теплу та довгоочікувану зустріч з сином Сашком у Києві. Хлопець нарешті приїхав додому. І оскільки в Києві його не було цілий рік, і за словами Єфросиніної не було жодного дня, щоб її син не просився приїхати до столиці і відчути кайф рідної домівки, де він прожив майже все своє свідоме життя.

“Рік мій син не був вдома.  Дня не проходило, щоб він не просився в Київ. Дуже сильне відчуття – бачити, як він все сприймає зараз” –  написала у сторіс Єфросиніна.

Зустріч Єфросиніної з сином

Тож, Маша показала, як вона зустрічається з Сашком та ніжно бере його на руки й починає розмову. Але чи надовго він приїхав, поки невідомо, адже Тимур досі проти того, аби син знаходився в Україні.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.