Після новини про розлучення Камалія возз’єдналася з чоловіком-мільярдером Захуром: криза в шлюбі пройдена?

Найбагатша співачка України Камалія підкорила мережу новим кадром, на якому показала усю свою сім'ю та натякнула на воз'єднання з чоловіком.

Квітень став місяцем розчарування для фанатів найбагатшої співачки України Камалії, яка декілька днів тому повідомила про розлучення. Так, зірка розповіла, що усвідомлює неочікуваність даної новини, однак, життя вносить свої корективи.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія показала спільне фото з колишнім чоловіком Захуром

На рішення пари розстатися вплинули останні події. Зокрема, мова йде про конфлікт співачки зі старшою дочкою мільярдера Танею, яка приймала зіркову родину під своїм дахом у Великобританії.

Як раніше повідомляв бізнесмен, все сталося через те, що матір падчерки співачки — росіянка. Камалія неодноразово не добирала слів, говорячи про війну і це сильно зачіпало жінку. Підприємець зайняв позицію своєї дочки, що стало причиною тріщини у шлюбі.

Камалія показала спільне фото з колишнім чоловіком Захуром

Після того, як сюжет вийшов на екрани артистка почала отримувати дзвінки від преси, яка хотіла отримати коментар. Саме тому артистка наважилася публічно заявити про рішення розлучитися з благовірним. Зізнання було опубліковане на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тим не менш, артистка заявила, що вони з чоловіком продовжить бути однією сім’єю заради їхніх дочок. На даний момент красуні живуть разом зі своїм батьком у Лондоні, а тим часом виконавиця перебуває з матір’ю Інною Петрівною у своєму палаці на Київщині. Ба більше, Камалія дуже хоче потрапити на передову.

Але днями артистка також дала привід своїм фанатам сподіватися, що примирення з чоловіком може відбутися. Зірка оприлюднила у своєму блозі новий кадр, на якому постала разом зі спадкоємицями та екс-чоловіком. Фотографія була зроблена під час святкування Великодня. У дописі до публікації артистка заявила, що “світло завжди перемагає темряву”.

Нагадуємо, що після того, як стало відомо про кризу у шлюбі артистки журналісти не могли отримати коментар від бізнесмена, так як він не користується соціальними мережами. Отримати контакти Мохаммада ЗМІ не змогли.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.