Став навколішки публічно і підготував обручку: Тоня Матвієнко стала нареченою прямо на концерті

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка є продовженням своєї творчої родини, оскільки її мама народна артистка Ніна Матвієнко, а тато художник Петро Гончар. Тож, і Антоніна пішла стопами своїх батьків.

Життя артистки складалося доволі цікаво, оскільки вона в юному віці почала будувати свою кар’єру та особисте життя. Річ в тому, що бувши фактично дитиною, Тоня закохалася. І до того ж по-справжньому, тобто, це не була дитяча забавка. Дівчина вийшла заміж з дозволу батька, адже він для неї завжди був захисником та підтримкою. Так, склався перший шлюб Антоніни, але проіснував він не довго, бо вона та її обранець ще були дітьми і не вміли будувати стосунки.

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Згодом артистка завагітніла, а чоловік не був готовий до такого повороту, й покинув дівчину, тому вона повернулася до батьків, адже вибору у дівчини не було. Звичайно батьки були не надто задоволені, але прийняли доньку з дитиною та допомагали всім, чим тільки могли. Так і виростила Тоня доньку, а також себе як артистку.

Голос Антоніни неймовірно схожий на голос її зіркової мами Ніни Митрофанівни. Але сама дівчина ніколи не хотіла бути донькою зірки, вона хотіла бути окремою артисткою. Так і сталося. І в цьому Тоні дуже допоміг проєкт “Голос країни”, де вона змогла заявити про себе. І саме там Матвієнко зустріла свого майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна.

Їхня історія була досить цікавою, адже спочатку все розпочалося зі взаємної антипатії, а вже потім Мірзоян почав намагатися залицятися до Тоні і закохався. Тому чоловік навіть розлучився зі своєю дружиною і залишив дітей.

Пропозиція Мірзояна
Пропозиція Мірзояна

А от як Арсен робив пропозицію Антоніні, це просто справжня романтика. Він встав на одне коліно просто сцени і запитав, чи готова вона стати його дружиною. Уявіть собі, наскільки це було романтично. І звісно жінка була здивована, але при цьому неймовірно щаслива, тому що вона цього вчинку від Мірзояна чекала.

Схожі статті