Новий тренд 2023: Анна Богдан після катакомб показалася в білій сукні – готова наречена, але не для Заливако

Колишня дівчина холостяка Михайла Заливако Анна Богдан задала дівчатам новий тренд образу на літо 2023. Показала розкішну, легеньку, білу сукню в горошок, яка обов'язково має бути у кожної модниці.

Погодьтеся, але модні фішки – річ дуже швидкоплинна, а тому інколи не помічаєш змін в трендових штучках, проте знаменитості завжди намагаються йти в ногу з часом й усіляко демонструвати свою розкішність.

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богда показала свою сукню, яка прекрасно пасуватиме кожній дівчині, яка прагне легкості та невимушеності. На світлині турагентка постала в короткій білій сукні, яка майстерно підкреслила переваги у фігурі нашої героїні та її довгі, стрункі ноги. Доповнила лук неймовірними босоніжками на каблучку, такого ж кольору. Принт даного образу – чорний горошок, який ще довго не вийде з моди літньої пори.

Анна, немов готова наречена, але ось гідного кандидата на цю роль ми досі не помітили. Річ у тім, що після розставання з Михайлом Заливако дівчина повідомила, що перший час не готова ділитися потаємними подробицями з особистого життя. На телеекрані ми спостерігали картинку зародження почуттів та непідробних емоцій, які призвели до будування стосунків після закінчення проєкту “Холостяк-11”. Й таки їм це вдалося, адже після шоу пара зустрічалася, вони будували спільні плани на майбутнє, подорожували, але, як то кажуть не судилося.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан та Михайло Заливако

2022 року Анна Богдан на своїй сторінці в Instagram публічно заявила про розірвання стосунків з Михайлом. Зізналася, що це її рішення, яке далося досить непросто, але попросила, щоб підписники підтримали їх, а не запитували всіх подробиць й чому так сталося.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.