“Щастя молодим”. Дорофєєва та Кацурін поставили підпис і фанатів перед вражаючим фактом: одружилися?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та її бойфренд, ресторатор Михайло Кацурін засвітилися під час оформлення документів у відділенні ЦНАП.

Як відомо, на початку 2022 року Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про те, що розлучаються. В той самий період мережею почали ширитися чутки про роман співачки з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, які пізніше підтвердилися.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Зірки піддавалися жорсткій критиці, а навколо них раз у раз розгорталися скандали. Але рано чи пізно все закінчується, і цей етап залишився позаду. Тепер же шанувальники з нетерпінням чекають, коли пара повідомить про весілля чи хоча б заручини. До того ж днями Надя та Михайло підлили олії у вогонь.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Так, український журналіст Слава Соломка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій можна ідентифікувати Дорофєєву та Кацуріна, що в цей час знаходилися у відділенні ЦНАП та оформлювали якісь документи. Зокрема співачка в цей момент ставила підпис.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Слава одразу ж поділився своєю думкою, що дана подія може бути напряму пов’язана з одруженням. Однак не виключає, що все може бути набагато простіше, і зіркам знадобилися абсолютно інші послуги.

Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили у ЦНАПі

Чого не скажеш про аудиторію, яка все більше схиляються до думки, що таємна церемонія, про яку раніше повідомляла преса все ж таки відбулася.

Нагадуємо, що декілька місяців тому у ЗМІ з’являлася інформація про нібито таємне весілля, яке планують Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Жодних деталей про торжество до рук журналістів не потрапляло, але деякі представники преси і в тому числі блогери говорили про те, що свято все ж таки відбулося.

У той самий час екс-чоловік співачки Володимир Дантес спілкувався зі ЗМІ та зізнався, що якби весілля відбулося, то вони з його обраницею Дашею Кацуріною були б обов’язково запрошені, що логічно, адже пара виховує дітей Михайла.

Судячи з атмосфери в інформаційному полі, все ж таки розпис міг цілком відбутися.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.