Всі чоловіки, які були у ліжку Слави Камінської: Олексій Арестович, Ілон Маск та інші знаменитості

Слава Камінська є доволі сміливою жінкою, яка завжди має власну думку з будь-якого приводу і ніколи не дасть себе в образу. І саме цим вона завжди правокує скандальні ситуації коло себе.

Останні півтора року Камінська живе за кордоном, саме з цієї причини вона зараз намагається пригорнути увагу своїх прихильників будь-якими способами. Але заради цього жінка постійно потрапляє у різноманітні ситуації, які провокують скандали. Здається, що Славі це приносить задоволення, оскільки вона не любить бути в тіні, завжди приймає гру від своїх прихильників та ЗМІ.

Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним
Слава Камінська

Слава завжди намагається бути помітною для публіки, тому іноді сама створює інфоприводи, аби про неї не забували колеги та прихильники. І особисте життя зірки, звісно, адже цікавить аудиторію. Бо завдяки “Танцям з зірками” вся Україна бачила, наскільки важко Славі вдається пережити розлучення з Едгаром Камінським. Але жінка впоралась з емоціями та почала жити заново.

Зараз же у зірки є нове кохання, щоправда, хто він Слава не розповідає, і це дуже бентежить її підписників та знайомих. Адже раніше артистка розповідала, що коханий чоловік чекає на неї в Україні. А нещодавно вона викладала фото, де написала, що обідає з чоловіком. Але новин про заміжжя Слави не було ніде.

І зараз головним питанням є те, хто ж став обранцем Камінської. Та Слава вирішила прийняти виклик від своїх прихильників та почала викладати свої відфотошоплені фотографії з різними відомими знаменитостями.

Так, наприклад, жінка зробила фото з Олексієм Арестовичем та Ілоном Маском на своєму ліжку з дітьми. З Ким Чен Ином і навіть, з Ангелою Меркель.

Ці витівки Слави не всі розуміють, тому, інтерес до її персони та до цих фото дуже сильний, але сама ж артистка нічого не розповідає та продовжує грати у цікаві ігри з прихильниками, аби вони й надалі гадали хто ж є її чоловіком.

 

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.