“Мої свої”: Тіна Кароль показала, які гарні кавуни вродилися цьогоріч на її власному городі (ФОТО)

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка все своє життя присвятила своїй кар'єрі та професійному розвитку. Жінка завоювала шалену любов прихильників та славу серед українського шоу-бізнесу.

Кароль дуже цікава жінка, яка має неймовірну кількість захоплень та може надихати. Її зовнішній вигляд ніколи не був порівняним з іншими жінками, адже вона має свій власний стиль. Кароль жіночна та акуратна, вона любить сукні, костюми, спідниці. А також завжди гарно вкладає волосся. Раніше Тіна полюбляла кучері, а зараз надає перевагу рівному волоссю з гарною укладкою.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна дуже різностороння, вона любить займатися спортом і особливо їй подобається йога, оскільки вона пропрацьовує всі м’язи й дозволяє підтягнути своє тіло. Це неймовірно, адже цей вид спорту ще й має заспокійливі властивості, які дуже допомагають триматися на плаву у нинішніх реаліях.

Але здається, найбільше задоволення Кароль приносить літній відпочинок у своєму заміському будинку, де вона займається городом, садом квітів та просто насолоджується чистим повітрям і природою. Тіна вже неодноразово хизувалась своїми фруктами та ягодами, які ростуть в її городі. Це й персики, й абрикоси, а також багато чудових квітів.

А от днями жінка показала, які кавуни вродилися на її городі цьогоріч. Невеликі, але дуже красиві. І, напевно, смачні. Звісно, вони не будуть такими як херсонські, проте мають бути солодкими, адже вони вирощені з любов’ю та для себе. І це головне, що має бути.

Кавуни Кароль
Кавуни Кароль

Тож, Кароль любить всякі городні справи, можливо, на це впливає вік, а можливо просто зміна інтересів так вплинула на Тіну. Але насправді це гарна звичка для кожного, хто має свій город та сад. Тому що без любові нічого гарного не вийде

Схожі статті