Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика похвалилася маленьким синочком від чоловіка-багатія: “Він гарнюня”

Найбагатша учасниця популярного кулінарного шоу "МастерШеф", Катерина Велика, запам'яталася глядачам своїми вишуканими манерами та історіями подорожей.

Катерина дуже цілеспрямована жінка, що прагне перемоги. Це доводить участь Великої у двох сезонах популярного шоу. Вперше Катя переступила поріг “МастерШеф” у 2016 році. Тоді жінка поступилась перемогою Євгену Клопотенко, який зміг вирвати перемогу. Після цього учасники не соромились обмінюватися гострими жартами.

Вдруге Велика опинилася на проєкті у 2022 році. Жінка пришла довести свою першість в кулінарній страві, але не склалося. Катерина дійшла до фіналу, пішовши з проєкту разом з Павлом Серветником.

Катерина Велика показала свого єдиного сина
Катерина Велика показала свого єдиного сина

Кожного випуску жінка ділилася історіями про чоловіка та їх спільні подорожі. Когось дратувало, а когось захоплювало насичене життя кулінарки. Та хто ж цей загадковий багатій? Чоловік Катерини спеціаліст з інвестицій та криптовалют. Також Андрій Великий має бізнес у туристичній сфері. Жінка не однократно жартувала, що вийшла заміж за коханого заради прізвища.

Катерина Велика показала свого єдиного сина
Катерина Велика показала свого єдиного сина

Андрій молодший за Катю на 5 років та це не завадило йому вибороти роль головного у родині. Чоловік дуже цілеспрямований та харизматичний, тож після довгих залицянь, він зміг полонити серце коханої. Наразі пара у шлюбі вже 12 років.

Катерина Велика показала свого єдиного сина
Катерина Велика показала свого єдиного сина

Зараз проєкт позаду та учасники повернулися до звичного життя. Катерина виховує маленького сина. Це єдина дитина пари. Зараз хлопчику 3 рочки. Катерина виховує справжнього чоловіка, навіть в такому ранньому віці відносить до нього, як до дорослого. У Instagram Велика часто викладає спільні сімейні фото. А в останньому дописі похвалилася – синочок справжній джентльмен та самостійно обирає для мами квіти.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.