Співачка Гайтана показала рідкісне фото з коханим: де перебуває подружжя та чим вони займаються за кордоном

Подружжя не приховують, що після початку повномасштабного вторгнення виїхали з України. Проте де зараз перебуває пара невідомо. Гайтана рідко ділиться подробицями особистого життя.

Українська зірка 2000-х виклала в Instagram знімки з родиною. Гайтана запостила в сторіс декілька світлин.

На одній з фото виконавиця в обіймах свого чоловіка Олександра, що за сумісництвом є музичним продюсером Гайтани. На другому фото коханий зірки мило обіймає їхню донечку. Сапфір-Ніколь зараз 6 років та вона просто неймовірно схожа на маму.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Олександр, у своєму Instagram виклав пост з фотографією зі студії звукозапису “Powerplay studios”, що знаходиться у Швейцарії. Тож можна зробити висновок, що родина зупинилася у Швейцарії, працює та проживає там.

Нещодавно, Гайтана викладала фото з донькою, яке коротко підписала “Щастя є”. Дівчата стоять на фоні лазурної водойми та сяють посмішками.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Також жінка поділилася фото зі своїм новим хобі. На знімку Гайтана захоплено займається створенням картини. Виконавиця сяє природною красою, без грама макіяжу, що відразу відмітили підписники.

“Рада бачити”, “Сумували за тобою”, “Як завжди на висоті”, “Красуня” – коментували фото шанувальники.

Нагадаємо, Гайтана вийшла заміж у 2016 році. Пара майже рік не афішувала свій шлюб. Співачка тримає своє особисте життя в таємниці та не любить афішувати відносини. Втім, чоловік виконавиці зізнався, що познайомилася пара задовго до укладення шлюбу. Тоді Гайтана та Олександр не звернули увагу один на одного. А через багато років продюсер допоміг жінці записати пісню, після чого у пари закрутилися романтичні стосунки.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.