Смілива піксі або стрижка “під хлопчика”: Тіна Кароль, Алла Мазур, Олена Кравець обрізали волосся (ФОТО)

Короткі стрижки пасують далеко не всім жінкам. Однак, навіть в шоу-бізнесі є яскраві приклади того, що правильна робота стиліста приводить до приголомшливих результатів.

Велика кількість зірок-жінок пробували кардинально змінювати зовнішність і часом жертвували заради цього своїм волоссям, відрізаючи більшу частину його довжини. Втім, далеко не кожній ця зміна пішла на користь.

Для деяких знаменитостей цей період залишився далеко позаду, для деяких розтягнувся на руки. Давайте поглянемо, хто з українських зірок наважився на подібні трансформації та як це виглядало!

Тіна Кароль

Тіна Кароль з короткою стрижкою
Тіна Кароль з короткою стрижкою

Тіна Кароль наважилася зробити собі коротку зачіску приблизно 15 років тому і ходила з нею майже рік. Фанати розділилися у своїх думках щодо того, чи пасував їй цей стиль. І тим не менш, це ціла епоха.

Алла Мазур

Алла Мазур повідомила про госпіталізацію батька
Тіна Кароль, Віра Брежнєва та інші зірки показали, як виглядають з коротким волоссям

Алла Мазур зізнавалася, що не могла себе уявити з короткою зачіскою, і дуже боялася моменту, коли їй доведеться позбавитися від волосся під час хіміотерапії. Але коли це сталося, вона подивилася на себе іншими очами і досі носить її.

Телеведучу кликали на різноманітні фотосесії та розповідали іншим жінкам чому варто приймати в себе у будь-якому стані та вигляді, і чому коротка зачіска — це не просто стильно, а неймовірно сильно та яскраво. Своїм прикладом Алла показала, що деяких речей не просто не варто боятися, а ще й важливо полюбити.

Олена Кравець

Олена Кравець відкрила завісу свого шоу
Тіна Кароль, Віра Брежнєва та інші зірки показали, як виглядають з коротким волоссям

Олена Кравець близько 20 років носила каре, і от раптом вирішила змінитися. Протривали ці зміни недовго, але дали можливість Олені перезавантажитися та побачити себе під іншим кутом.

Віра Брежнєва і Настя Каменських

Тіна Кароль, Віра Брежнєва та інші зірки показали, як виглядають з коротким волоссям

Віра Брежнєва та Настя Каменських перевтілювалися лише для зйомок кліпів та шоу, для яких одягали перуки з короткою волоссям. І однозначно можна сказати, що довге їм пасує набагато більше, а отже добре, що вони не пішли на ці експерименти в реальному житті.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.