Потап різко став чорним та вразив мережу новим виглядом: наче репер з Бразилії, а не чоловік Каменських

Відомий український репер Потап заінтригував мережу фотографією, на якій постав у незвичайному вигляді. Тон шкіри артиста змінився надзвичайним чином.

За останні 10 років Потап встиг без перебільшень побачити увесь світ. Зірка багато подорожував і активно публікував фотографії зі своїх поїздок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Компанію йому складала то кохана дружина, то син, то колектив чи друзі.

Примітно, що Олексій не приховував своєї прихильності саме до теплих країн. За півроку він міг побувати на островах чи курортах декілька разів. Особливо з Настею Каменських вони полюбили Іспанію та Мальдіви.

Потап вразив мережу зміною у зовнішності

Однак, після 24 лютого шанувальники вже і забули, наскільки безтурботним та легким було життя їхніх кумирів. І тим не менш, нещодавно у мережі сплив кадр, який може здатися комусь смішним, комусь цікавим, але в цілому повз якого важко пройти байдужим.

Потап вразив мережу зміною у зовнішності

На ньому Настя Каменських та Потап постали разом. Помітно, що пара знаходиться на відпочинку. Але найбільше кидається в очі шкіра Олексія, яка засмагла настільки, що він припинив бути схожим на себе. Складається враження, що чоловік походить на бразильця чи мулата. І у його зовнішності майже нічого не видає українське коріння.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого Потапа разом зі своєю дружиною, матір’ю та тещею знаходився в Іспанії. Українці очікували, що родина повернеться найзближчим часом, але натомість вони затрималися аж на півроку. Через це на сім’ю звалився небувалий хейт. Першою приїхала Настя Каменських, а слідом за нею вже і чоловік, який розповідав, що насправді опинився в Україні набагато раніше.

Згодом послідувала низка скандалів, яка була пов’язана з продюсером. Його то звинувачували у зрадах дружині, то у поганому продюсерстві, то у невдалій композиції. Зараз Олексій активно намагається впоратися за репутаційними втратами.

Але після його виїзду за кордон разом з дружиною, який стався буквально нещодавно, а місцем призначенням знову стала Іспанія, родина повернулася туди, звідки розпочала свою роботу.

Схожі статті