Коли Олег Винник повернеться до України? Повелителю вовчиць не вдалося приховати майно і могили батьків

Олег Винник або "повелитель вовчиць" досі перебуває за кордоном та не дає жодних коментарів з приводу свого таємничого зникнення. Проте друзі та колеги розповіли, чи варто чекати на повернення зірки.

Рівень успішності визначається не тільки кількістю статків, а й загальною любов’ю публіки, якої у Винника хоч відбавляй. Шанувальники до цього часу активно обговорюють, що сталося з їхнім кумиром та моніторять усі всеможливі новини, аби докопатися до істини.

Коли Олег Винник повернеться до України?

Хороший друг, музикант та військовослужбовець Роман Недзельський відповів на бентежні питання “вовчиць”, що наразі відбувається з кумиром і коли можна очікувати на легендарне повернення у світ українського шоу-бізнесу.

Недзельський розповів, що Винник активно розвивається, пише нові хіти, тому не слід переживати, що з його творчістю все покінчено. Роман вважає, що Винник приїде до України, адже на це є ряд вагомих причин. У нього тут залишилися студія, могили батьків, родичі й звичайно, що варто очікувати на приїзд чоловіка назад.

Олег Винник та Роман Недзельський

Додав, що з ним нічого не сталося й пояснив, що у Винника вже не залишилося українських номерів, а старі телефони тепер тільки в менеджменту. Роман не зміг не згадати, що Олег продовжує допомагати Україні, де б він не був.

Також важливе питання, чому досі кумир не виходить на зв’язок до своїх відданих фанатів. Роман пояснив, що можливо артист обмежений у комунікаційних засобах, адже він завжди займався творчою діяльністю, а всі сторінки йшли через менеджмент.

Нагадаємо, що військовослужбовець “розігнав” усі чутки, які ходили навколо ймовірного онкологічного захворювання зірки. Чоловік пояснив, що Олег Винник лікується від наслідків пандемії COVID-19, тому поїхав до Німеччини ще до початку повномасштабної війни, аби покращити стан здоров’я.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.