Справжня легенда: старі пісні Аліни Гросу слухають нинішні діти – нові хіти не набирають популярності?

Українська співачка Аліна Гросу прокладала тернистий шлях до кар'єри ще із самого дитинства. Її пісні з початку творчості наразі пам'ятають найменші прихильники.

Аліна Гросу почала свою музичну кар’єру в 4 роки. Вже тоді вона зарекомендувала себе, знімалася в кіно, брала участь в пісенних фестивалях. У 2001 році отримала нагороду, якою батьки пишалися – “Дитина року”. Але час минає, артистка виросла, змінилася й стала ще більш впізнаваною та популярною.

У 2018 році  під новим іміджем та псевдонімом GROSU створює музику, подібну до клубного стилю для танців та піднятого настрою. До війни знімалася у кіно та серіалах. Наразі продовжує розвивати кар’єру співачки та вести блог в Instagram. Нещодавно змогла замилувати новим відео, де показала найменшого представника її творчості.

Аліна Гросу показала, як закриває тушонку
Аліна Гросу

Аліна Гросу показала дитину, яка слухає її пісні

Так, у своїх Stories співачка показала дитину, яка танцювала під всім знайомий трек “Бджілка”, реліз якої відбувся в далекому 2002 році на початку шляху. Артистці приємно бачити, що навіть наймолодші прихильники знають роботи її дитинства.

“Як це мило. Боже, дітки досі слухають цю пісню”, – здивовано підписала відео Гросу.

Аліна Гросу показала дитину, яка слухає її пісні

Підписники не могли пройти повз цієї милоти й також поділили радість зі своєю улюбленицею. Нині віддані фани чекають на оновлений репертуар співачки.

Нагадаємо, що музична виконавиця вже заінтригувала, що записала новий трек, який впевнена зможе приборкати ваші серця. Вона безмежно сумує за домівкою, рідними людьми, обличчями та стінами, де виросла. Сподівається на найближче повернення до звичного життя.

Схожі статті