Прибрала до рук не тільки чоловіка і дім, але й острів: кохана Остапчука Полтавська наступає на пʼяти Горняк

Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, як вирушає за кордон. На цей раз журналістка вирішила відпочити у місці так званої сили Христини Горняк.

Вперше користувачі мережі запідозрили, що у Володимира Остапчука та Христини Горняк не все в порядку відносинах, коли нотаріустоня засвітилася на острові Міконос. Колись юристка відкрито говорила про те, що у випадку розлучення не буде обговорювати проблеми з пресою, а навпаки знайде місце для себе, де зможе відпочити та відновитися і головне — приділити собі час.

І контент, який вона публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був підозріло схожий саме на контент жінки, яка влаштувала собі перезавантаження після важкого періоду у взаєминах з коханою людиною. Вже пізніше Христина та Володимир таки підтвердили розлучення, і незабаром стало відомо, що телеведучий закрутив новий роман.

Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Незабаром стало відомо, що у нової пари доволі велика різниця у віці. Поповзли чутки і про чергове одруження зірки, втім, вони досі не підтвердилися.

Володимир Остапчук з молодою дружиною Полтавською похизувався палкими поцілунками на концерті
Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Натомість, не дивлячись на небажання Христини влаштовувати публічні скандали, перший вже прогримів. Сталося це після публікації Володимира з Катериною, у якій вони почали ділитися планами на будинок, який телеведучий придбав у шлюбі з юристкою. Жінка нагадала, що будинок також належить і їй, а отже жити в маєтку вони будуть втрьох.

Нещодавно і місце сили та відновлення Христини також було пригадано Полтавською. Журналістка нещодавно заявила, що збирається саме туди.

Дівчина Володимира Остапчука рушила на острів, де тривалий час жила його екс-дружина Христина Горняк

Нагадуємо, нещодавно Горняк розповіла про те, що може залишитися без нирки. При цьому жінка публічно відповіла на питання про те, чи підтримав її колишній чоловік. Христина заявила, що Володимир їй не написав і жодним чином не відреагував на новину про проблеми з її здоров’ям.

Досі екс-подружжя не займалося питанням поділу майна, але судячи з усього, цей процес швидко наближується.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.