МастерШеф. Професіонали 4: хто переміг у фіналі шоу і став найкращим – Кабулахін, Іванчук чи Гільчук?

Хто переміг у "МастерШеф. Професіонали 4" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я переможця 4-го сезону кулінарного проєкту для професіоналів.

Стало відомо, хто переміг “МастерШеф. Професіонали 4”. На цей раз тріумфатором сезону став Артем Кабулахін. Чоловік підкорив своєю стравою суддів, а також не обманув очікування своїх фанатів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Стало відомо, у кого більше шансів перемогти у МастерШеф. Професіонали 4
Стало відомо, хто переміг МастерШеф. Професіонали 4. У кадрі Антон Кабулахін, Едуард Лазаренко, Іван Іванчук, Антон Гільчук

До фіналу кулінарного проєкту потрапило всього пʼять учасників. Втім, лише троє з них дійшли до суперфіналу і боролися за перемогу. Так, за звання тріумфатора боролися Іван Іванчук, Артем Кабулахін та Антон Гільчук. Усі вони мали абсолютно різні цілі на шоу, але опинилися в одній студії та постали перед всім добре знайомими суддями — Ольгою Мартиновською, Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво.

Стало відомо, хто переміг МастерШеф. Професіонали 4. У кадрі Ярославський, Мартиновська та Хіменес-Браво

Учасник Антон Кабулахін вже займав позицію шеф-кухаря, а на проєкт прийшов заради натхнення, яке судячи з усього, здобув. Іван Іванчук тим часом мав набагато амбіційніші плани і попри круту карʼєру захотів заявити про себе на всю країну. Чоловік, до речі, працює бренд-шефом у чотирьох кафе в Чернівцях.

Гільчук тим часом заявляв про те, хоче популяризувати українську кухню і цю відповідальність взяти на свої плечі. Хоча у шоу переможцем може бути лише один, кожен чоловік досяг своїх цілей, а тому не можна сказати, що учасники програли.

Нагадуємо, популярне шоу “МастерШеф” — українська версія британського кулінарного формату, що показується в нашій країні з 2011 року. Четвертий сезон “Професіоналів” знімали за умов російсько-української війни. Ба більше, учасники були вимушені зніматися під час вимкнення електроенергії, а також спускатися бомбосховище під час повітряної тривоги.

Тим не менш, на результат це не вплинуло шоу вийшло якісним і захопливим. Проєкт популяризує традиції української кухні. Переможець, якого визначають судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська, за умовами проєкту, отримує 1 мільйон гривень.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.