Переможець “МастерШеф” Павло Серветник розповів, скільки коштує його житло в Нью-Йорку: США не всім по кишені

Павло Серветник – учасник та переможець головного кулінарного шоу України "МастерШеф". Саме там чоловік продемонстрував свої високі кулінарні таланти і зміг здобути перемогу.

Павло запам’ятався глядачам завдяки своїй харизмі, адже він дуже цікаво коментував всі дії інших учасників, а також часто мав рацію у різних випадках. Його ініціативність була не рідкістю, оскільки Павло досвідчений кухар і він дійсно проявився, як професіонал, якому довіряли суперники і були раді грати з ним в одній команді.

Павло Серветник у своїй пекарні

Павло все життя намагався знайти себе, поки не почав працювати бренд-шефом в одному з херсонських ресторанів, до речі він і сам з Херсонської області, з Камишан, і це пояснює чому його часто називали “Камишан”. До цього хлопець, який за освітою програміст, освоював музику, спорт і мистецтво, але згодом зрозумів, що йому насправді подобається.

За короткий час Павло отримав досвід роботи у кулінарії, а згодом у вільний час вирощує мікрозелень разом з батьками, яку продає ресторанам. А от під час повномасштабної війни Серветник вирішив пекти хліб, оскільки це той самий продукт, який вважається універсальним. І тим самим він допомагав українцям, адже його хлібобулочні вироби стали дуже популярними.

Проте зараз чоловік живе у США, там Павло працює і має змогу допомагати своїм близьким та Збройним Силам України. Але й життя в Америці не дешеве. Так, днями чоловік вирішив вийти до своєї аудиторії з рубрикою “питання-відповідь”, де розповів, скільки ж коштує його житло в Нью-Йорку.

“Ми платимо за квартиру з комунальними послугами трохи менше двох тисяч. З октября, буде ще більше. Якось так” – зізнався Павло.

Відповідь Павла

Отже, жити в Америці зовсім не дешево, проте якщо гарно заробляти, наприклад, як переможець “МастерШеф”, то можна собі дозволяти дорогу квартиру й ще мати змогу допомагати близьким та нормально жити цілий місяць.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.