Ольга Сумська вперше розповіла, як самостійно робила пропозицію Віталію Борисюку: “Це я крінж”

Ольга Сумська – народна артистка України, яка змогла завоювати любов і прихильність мільйонів глядачів. Її ролі та перевтілення у кожній ролі, адже вміти так майстерно перевтілюватися – це мистецтво.

Сумська є справжньою легендою українського театру і кінематографу, її ролі запам’ятовуються одразу ж, адже вона грає дійсно так, як ніхто інший. В Ольги є свій шарм, який манить людей та глядачів. Для Сумської її кар’єра – це одне з найважливіших речей в її житті. Адже з самого дитинства вона спостерігала за своїми батьками і старшою сестрою. А згодом і сама розпочала кар’єру акторки. І варто сказати, що недарма.

Ольга Сумська поділилась простим рецептом холодця
Ольга Сумська

Нині Ольга й досі популярна, хоча пройшло вже дуже багато років х піку її зірковості. Але жінка йде у ногу з часом, і саме тому її часто запрошують у різні проєкти та шоу, адже звисока свого досвіду вона може розповісти дуже мудрі та цінні речі. А молодому поколінню це буде дуже корисно.

Так, наприклад, днями Сумська була гостею на шоу Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”. Темою випуску стало весілля. І саме там жінка вперше розповіла історію свого шлюбу з нинішнім чоловіком Віталієм Борисюком.

Виявляється, що Ольга сама підняла питання про шлюб, адже вони багато років жили разом, але не були у шлюбі. А жінці вже хотілося більш серйозного статусу, тому вона почала розмову про шлюб з Віталієм, який, ймовірно, не поспішав з пропозицією.

“Я мріяла, щоб мені зробили пропозицію, але чоловіки такі нерішучі. Я мріяла, щоб була така урочиста пропозиція. Так от, як у мене було. Крінж – це я, я сама зробила своєму чоловікові пропозицію після шести років життя у цивільному шлюбі. Я просто сказала, що ці стосунки вже треба якось узаконити” – розповіла Оля.

Сумська на шоу Мекнув-питайте
Сумська на шоу Мекнув-питайте

Тож, виходить, що крок до свого заміжжя з Віталієм Борисюком вона зробила самостійно, адже хотіла стати законною дружиною свого коханого чоловіка.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.