Кухня вийшла стильною навіть без допомоги дизайнера: подружжя вдало підібрало колір стін та меблі (ФОТО)

Для якісного ремонту достатньо тільки хорошого смаку та бажання

Не всім звичайним людям по кишені ремонт наче з обкладинки чергового каталогу “ІКЕА”. Тим не менш, при наявності хорошого смаку та бажання добряче попрацювати, можна створити справжній шедевр.

Історія молодої подружні пари, яка взяла все в свої руки

Стан кухні до ремонту.

Звичайно, подружня пара придбала маленьку квартирку. На жаль, кухня в приміщенні була в жахливому стані і більш того, була дуже маленькою. Молоді люди одразу ж вирішили відремонтувати кімнату, адже кухня — найголовніше місце у домі. Там відбувається усе найажливіше. Варто підкреслити, що основні роботи вони робили на совість.

Ремонтні роботи, які провело подружжя.

Повністю змінили підлогу, пошпаклювавли стіни, відремонтували стелю, тощо. А потім питання торкнулося безпосередньо інтер’єру. Подружжя проявило фантазію , змогло вкластися у невеликий бюджет і зробити сучасне приміщення. Так, молоді люди обрали білий колір та колір деревини. Стіни вони декорували імітацією цегли кафелем. До техніки вони віднеслися серйозно і придбали сучасну, але недорогу.

Результат ремонту кухні.

Варто відмітити, що підвіконня стало частиною столешні і тому на ньому можна готувати. На кухні знайшлося навіть місце для обіду.

У кутку вони поставили невеличкий круглий стіл та два стільці, адже третього члена родини доки немає. Таким чином, подружжя успішно впоралося з невеличким ремонтом і змогло створити кухню своєї мрії.

Нехай і вас буде такий ремонт, який ви тільки забажаєте. Достатньо тільки вашого часу і готовності добре попрацювати.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.