Олександр Усик більше не буде боронити Батьківщину на передовій: проміняв тероборону на двобій з Джошуа

Всесвітньовідомий український боксер Олександр Усик покидає Київ заради поєдинку з Ентоні Джошуа. Спортсмен впевнений, що так більше принесе користі Батьківщині.

На початку війни відомий український спортсмен Олександру Усик приєднався до рядів територіальної оборони і, забувши про свою кар’єру, боронив Батьківщину. Його головний опонент, поєдинок з яким чекав на боксера, Ентоні Джошуа тоді заявив, що з повагою ставиться до затримки Олександра і розуміє, що йому зовсім не до боксу. Мовляв, Усик зараз бігає з автоматом і в нього є справи важливіше, ніж бій.

Олександр Усик більше не буде боронити Батьківщину на передовій

Однак нещодавно і Усик, і Ломаченко отримали дозвіл від Міністра культури України відправитися на поєдинки. Зокрема, Олександр зізнається, що сам прийшов до такого рішення і вважає нібито принесе Батьківщині більше користі, якщо таки проведе поєдинок з Ентоні.

“Я прийняв рішення почати підготовку на матч-реванш з Ентоні Джошуа, таким чином я більше і краще допоможу своїй країні, ніж я стоятиму в теробороні і бігатиму з автоматом Києвом. Дуже велика кількість моїх близьких друзів зателефонувала мені та підтримала в цьому. Хейтери, добра вам і щастя, радості та миру. Все буде слава богу. Все буде Україна. Усім добра”, – написав Усік на своїй сторінці в Instagram.

Що конкретно має на увазі боксер: інформаційний фон або грошовий переказ достовірно невідомо. Тим не менш, Олександр вже переодягнувся у цивільне і готується до наступного бою, який відбудеться далеко від його рідної України. Нагадуємо, що декілька тижнів тому Олександр повідомив про те, що його будинок обстріляли. На щастя, родина знаменитого спортсмена у безпеці.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.