Лайфхак від досвідченої домогосподарки: не викидайте старі простирадла і підковдри, вони ще можуть вам послужити

Ви не замислювалися, що можна зробити зі старими простирадлами та підковдрами? Адже їм можна подарувати друге життя. Це цілком реально, просто потрібно трохи кмітливості

Деякі домогосподарки, особливо молоді, запитують, що робити зі старими речами. Наприклад, куди подіти старі простирадла чи підковдри. На ганчірки чи викинути? Річ у тому, що протягом тривалого часу в будинку можуть бути багато старих речей. Але їх можна застосувати. Причому варіантів безліч. Адже шкода викидати речі, які ще можуть вам послужити та досить довго.
Нижче наведено деякі ідеї.

Штори

Штори. Це найпростіший варіант. Він може прикрасити вашу кухню чи ванну. Постільну білизну необхідно розрізати на дві рівні частини. Потім необхідно приміряти майбутні штори та скласти гору навколо гардини, щоб нижня частина торкалася підлоги. Далі потрібно пошити та повісити на карниз.
Одяг. Не викидайте старе вінтажне батистове або лляне простирадло з малюнком. Адже з неї можна пошити чудове вбрання.
Килим. Шматки старих простирадл будуть в пригоді для повноцінного килима. Їх потрібно пошити, комбінуючи кольори на свій смак.
Кухонне приладдя. Старі простирадла підійдуть для наволочок для стільців або з них можна зробити серветки для кухні.
Дитячий намет. Якщо ви зі старого простирадла або підковдра зробите дитячий намет, то ваша дитина буде дуже радий. Там можна зберігати іграшки або грати у різні ігри.
Так що вибирайте варіант, що ви робитимете зі старими простирадлами і підковдрами та втілюйте в життя. Коли ви зробите хоч одну річ зі старими простирадлами та підковдрами, то у вас в голові відразу виникнуть свої варіанти їх застосування. Успіхів вам і гарного настрою!

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.