Часті селфі в соцмережах руйнують стосунки з коханими – вчені

Розміщення селфі і фото в соцмережах може принести популярність, але водночас і зруйнувати стосунки.

Кажуть, щастя любить тишу. І науковці з цим твердженням погоджуються. Селфі і розміщення світлин в соцмережах руйнують стосунки, впевнені вони.

Дослідники з Університету штату Флорида виявили, що чим більше селфі людина публікує в соціальній мережі Instagram, тим вища ймовірність того, що вона зіткнеться з тим, що стосунки з коханою людиною будуть пов’язані з конфліктами або навіть розривом.

За словами вчених, одного разу партнери авторів фото починають пред’являти претензії до коханої людини через зростання її популярності в соцмережах. Це може викликати проблеми в романтичних стосунках.

Селфі
Селфі

Онлайн-опитування серед 420 власників акаунтів у Instagram у віці від 18 до 62 років, показало, що розміщення селфі в Instagram пов’язане із загальною задоволеністю людини зображенням свого тіла.

Тобто, ті люди, які думають, що вони гарно виглядають, з більшою ймовірністю будуть публікувати селфі. Тут і виникає конфлікт: партнера не тішить популярність коханої людини в соціальних мережах, а підвищена до нього увага інших людей викликає роздратування, необґрунтовані ревнощі та інші малоприємні наслідки. Деякі чоловіки або жінки можуть сприйняти «загравання» з підписниками як емоційну невірність, що, як відомо, в деяких випадках цілком можна порівняти з фізичної зрадою.

Тож соцмережі – це прекрасно, але погодьтеся, реальне життя – значно краще.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.