Український чи турецький? Історія якого султана Сулеймана полюбилась глядачам найбільше

Історія української наложниці і турецького султана стала відомою на весь світ, адже це була історія шаленого кохання, яка стала прототипом різних серіалів та книжок.І кожен оповідач має свої тонкощі і деталі.

Відомо, що Роксолана була родом з України й звали її насправді Анастасія. Саме цю дівчину з рудим волоссям Сулейман обрав серед тисячі інших. Саме її він зробив володаркою свого серця і більше нікого не зміг туди впустити. І це було справжнє кохання, яке пережило багато перепон та небезпек.

Український Султан

Султан Сулейман став справжньою легендою, його образ дуже яскраво зберігся в історії і донині він є дуже цікавою постаттю, адже на момент свого життя чоловік володів всім світом. Його так і називали володар всього світу. І кожен його син хотів опинитися на його місці. В його руках було життя всієї Османської імперії. Він розпоряджався, кому жити, а кого казнити. Його жорстокість завжди перетиналась із любов’ю у серці, яка спалювала його зсередини, адже посада вимагала від нього рішучості й холоду.

З часом дві країни, які були причетні до цього вирішили зняти серіали цієї романтично-небезпечної історії. Наприклад, у 1996–2003 роках став першою екранізованою історією Роксолани і Сулеймана. Роль султана зіграв відомий та народний артист Анатолій Хостікоєв.У молодості чоловік мав розкішні східні риси обличчя, які дозволили йому гарно війти в образ Османського імператора і справжнього мачо. Річ в тому, що його образ гарно доповнювало його коріння. Адже тато Анатолія був осетином, а от мама українкою.

А от у турецькій версії “Величного століття. Роксолана” головну роль виконав актор, на ім’я Халіт Ергенч, який одразу підкорив серця мільйона глядачів. Звісно, турецький серіал перевершує український своїми декораціями та костюмами. А от сам Сулейман був дуже харизматичним та яскравим образом справжнього історичного персонажа. Халіт зміг втілити роль Османського імператора на мільйон відсотків і саме тому асоціюється у глядачів лише з цим образом.

Турецький Султан

Тож, порівнювати українського та російського султана немає сенсу, адже вони обидва різні і обидва виконали свої ролі бездоганно.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.