Сильна молитва для захисту наших дітей від усіх негараздів: нехай кожна мама молиться за свою дитину

Материнська молитва – це щит і меч. Материнська молитва – це оберіг. Материнська молитва – це вічне джерело любові, яке дає дитині сили і натхнення, віру у себе.

Це правда, що материнське серце до останнього подиху налаштоване на життя своїх дітей. І немає значення скільки дітям років – для матері вони все одно будуть дітьми.

Серце матері радіє і розквітає, коли у її дитини усе гаразд – вона здорова і успішна. Тоді й мати має спокій, бо у неї є відчуття виконаного обов’язку. Адже справжня мати завжди має це почуття відповідальності перед Богом і людьми за свою дитину, за її вчинки, життя.

Серце матері стискається і болить, коли у її дитини негаразди – недуга, безробіття, матеріальні нестатки і, як наслідок, можуть бути проблеми у родині.

Але не потрібно чекати, щоб щось сталося погане. Цього усього, вище названого можна уникнути, захистивши свою дитину молитвою.

Постійно моліться за своїх дітей, благословляйте їх, коли прокидаються, коли ідуть в школу, до праці. Благословляйте у дорогу і на відпочинок. Благословляйте, бо цим самим ви відвертаєте різні напасті, які, як висловилася відома українська письменниця, висять у повітрі і шукають на кого впасти.

Благословляючи і молячись за своїх дітей, ви м’яко, не нав’язуючись, продовжуєте своє місію виховання.

        Отче щедрот і всякого милосердя!

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.