Яке літо чекає на українців у 2021 році? Відповідь дали астрологи: зливи, бурі та спекотливе сонце

І астрологи, і метеорологи в один голос кажуть: будуть рясні дощі.

Цього року весна виявилася надзвичайно холодною. Особливо зміни у погоді відчули жителі центральної України та її Півдня. Що ж приготувало літо для українців у 2021 році?

Погляд не метеорологічний, а народний та астрологічний

Народний синоптик Горбань та велика кількість астрологів вважають, що це літо порадує українців рясними дощами та зливами. Так, червень обіцяє бути прохолодним та не катувати народ спекотним промінням. У липні і серпні ж варто запастись льодом та заправити свої кондиціонери, адже не дивлячись на те, що стовідсотково будуть опади, спекотної погоди це ніяк не порушить.

Прогноз погоди на літо 2021
Прогноз погоди на літо 2021

Такий прогноз пояснюється тим, що цей рік знаходиться під планетою Сатурна. Сатурн завжди дає холод, темряву та опади. Втім, не варто забувати, що наука також працює як годинник. Зараз дуже небезпечний рівень ультрафіолетового випромінювання, тому не забувайте одягати головні убори та користуватися сонцезахисним кремом. Хоча це випромінювання у маленьких кількостях є дуже корисним для шкіри, при довгому знаходженні під сонечком можна  отримати пошкодження шкіри, а також спровокувати онкологію.

Нагадуємо, що останні декілька років погода не радувала Україну дощами. Через небезпечно малу кількість опадів було доволі маленькі врожаї, що значно вплинуло на продовольчі ціни. Якщо прогноз погоди виявиться правдивим, то на нас чекають дешеві овочі, фрукти та ягоди. Сподіваємося, що аграріям пощастить цього року і їм не доведеться поливати свої сади кожного дня, а врожай буде великим та якісним.

Схожі статті

Зливи, грози, град і шквальний вітер: синоптик попередив про погіршення погоди в декількох областях України

В Україні тривалий час було дуже спекотно та сухо, але синоптики обіцяють, що дуже скоро погода кардинально зміниться. В яких областях очікуються дощі, зливи та навіть град?

Погода в Україні на Новий рік 2022: чи буде сніг, мороз і справжня зимова казка – прогноз синоптиків

Напередодні новорічних свят більшість українців цікавить, якою буде погода в Україні на Новий рік 2022, адже святкова атмосфера напряму залежить від наявності снігу, морозу та інших атрибутів зимової казки. Дізнавайтеся прогноз погоди на 31 грудня та 1 січня у нашій статті.