В Україну на вихідних знов прийде похолодання і дощ, крім західних областей

Уже 30 жовтня похолоднішає у західних областях. Температура вдень знизиться до +9°C…+13°. Можливий короткочасний дощ.

У Карпатах можливий навіть мокрий сніг з дощем.  І вже звідси похолодання розповсюдиться по всій країні. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram.

Дощі у п’ятницю також місцями пройдуть на Луганщині, у Вінницькій та Одеській областях, дійдуть до Черкащини, Житомирщини та Київщини. Температура впаде до +11°C…+15°C. На Півдні та південному сході  вдень буде трохи тепліше +15°C…+18°C.

У Карпатах пройде мокрий сніг

Більшість території України і далі покриватимуть тумани. Видимість на дорогах передбачається до 300-500 метрів.

У Києві 30 жовтня температура ще протримається вище +12°C. Вдень підвищена вологість і короткочасний дощ. На вихідні також очікується дощ. У неділю без істотних опадів.

На вихідні по всій Україні, крім західних областей хмарно з проясненням, короткочасний дощ. Температура коливатиметься у межах +10°C…+13°. На Заході буде найхолодніше −  +7°C.

Схожі статті

Зливи, грози, град і шквальний вітер: синоптик попередив про погіршення погоди в декількох областях України

В Україні тривалий час було дуже спекотно та сухо, але синоптики обіцяють, що дуже скоро погода кардинально зміниться. В яких областях очікуються дощі, зливи та навіть град?

Погода в Україні на Новий рік 2022: чи буде сніг, мороз і справжня зимова казка – прогноз синоптиків

Напередодні новорічних свят більшість українців цікавить, якою буде погода в Україні на Новий рік 2022, адже святкова атмосфера напряму залежить від наявності снігу, морозу та інших атрибутів зимової казки. Дізнавайтеся прогноз погоди на 31 грудня та 1 січня у нашій статті.