7 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Антон Птушкін та Микита Добринін приймають вітання

Не варто плутати поняття іменини та день народження тільки, якщо ви не народилися у свій День ангела. За церковним календарем можна подивитися, які імена варто привітати зі світлим святом.

Для того, аби знати, коли вітати своїх найрідніших та провести з ними час в тихій атмосфері, варто завчасно подивитися, коли настане дата їхнього Дня ангела. Отож, 7 липня іменини мають власники таких імен: Антон, Микита, Іван, Ян, Яків.

З представників українських знаменитостей своє свято відзначають – відомий телеведучий, блогер, мандрівник Антон Птушкін та головний герой романтичного проєкту “Холостяк-9”, телеведучий, радіоведучий Микита Добринін.

Кожен має різну аудиторію прихильників, адже відзначилися в медійному просторі не в однакових проєктах. Антона Птушкіна сміливо називають головним мандрівником країни, адже його YouTube-блог насичений різноманіттям традицій, культур, архітектур багатьох куточків планети.

Антон Птушкін оприлюднив кадри окупованого Донбасу
Хто сьогодні святкує День ангела? Антон Птушкін приймає вітання

Микита Добринін – професійний телеведучий, однак славу та шалену любов від публіки отримав після рішення піти шукати кохання на проєкті СТБ “Холостяк”. Розлучення з переможницею Дашею Квітковою у 2023 році стало гучним в новинному просторі, адже їхній союз здавався таким щирим та міцним.

Нікіта Добринін
Хто сьогодні святкує День ангела? Микита Добринін приймає вітання

В нинішньому часі поняття іменини рекомендується вживати, як особисте свято, тобто вшанування однойменного святого. Це свято може не збігатися з фактичним Днем народження людини. Головним атрибутом для святкування Дня ангела є відвідання храму та святкування його в тихій атмосфері духовності.

Отже, ми вітаємо всіх імен зі списку церковного календарю, а також українських знаменитостей – мандрівника Антона Птушкіна та героя шоу “Холостяк-9” Микиту Добриніна.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.