9 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Зірка естради Павло Зібров приймає вітання від рідних

Щоденно представники різних імен мають своє світле свято День ангела, в який можна попросити здійснення найзаповітнішого бажання, отримати подарунки та теплі вітання від рідних.

Віряни радять помолитися у свої іменини, адже таким чином, ви дякуєте своєму ангелу-охоронцю за дбайливий захист, а також можна попросити про ще більший оберіг. Отже, 9 липня свій День ангела відзначають перелік таких імен: Аліпій, Павло, Петро, Георгій, Тихон, Денис, Давид, Єгор, Іван, Іона, Леонід Ніл, Ян, Анастасія, Діана.

З представників українських знаменитостей посидіти в колі родини та в затишку, відсвяткувати це свято має змогу відомий український артист, естрадний співак, композитор Павло Зібров, а також політик та підприємець Петро Порошенко.

Двоє різних чоловіків, з різних сфер діяльності, однак кожен має свою аудиторію прихильників. Павло Зібров своїми україномовними хітами отримав народне визнання, адже офіційно має почесне звання “Народного артиста України”.

Павло Зібров розповів про стосунки з Таїсією Повалій
Зірка естради Павло Зібров приймає вітання від рідних

Петро Порошенко став обговорюваним в суспільстві після правління державною, адже був на посаді п’ятим президентом України. Однак не тільки політика властива цій особистості. Всім знайома продукція фабрики “Рошен”, яка заснована Петром Олексійовичем стала улюбленою не тільки на території України, а й за її межами.

Петро Порошенко
Петро Порошенко приймає вітання від рідних

Багато людей не вірять, що ім’я, яке ви оберете для майбутньої дитини відіграє важливу роль в його долі. Тому, іменини – унікальне християнське свято, і вважається, якщо людина не отримала хрещення, то його душа не буде оберігатися з небес. Отож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, а також українських зірок – Павла Зіброва та Петра Порошенка.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.