Жінка народила в 65. Чоловік не зрозумів і пішов назавжди

Нині її найстаршій дочці 49 років. А чотирьом найменшим діткам – по 5. Усіх дітей у фрау Аннегрет Рауніг 17. І самій мамусі −70. Не заплуталися? Ото ж бо, ця жінка варта уваги, щоб про неї дізнатися більше.

Коли  мешканка Берліна, 65-річна  Аннегрет Рауніг почула про те, що її наймолодша донечка хоче сестричку, це її аж ніяк не засмутило. На цей час вона, пенсіонерка, уже мала досвід запліднення іn vitro – саме таким шляхом з’явилася на світ її остання донечка Лейла. Аннегрет уже мала внуків, але вона поставила собі запитання: чому б ні?

Щоправда, в рідній країні здійснити процедуру запліднення, з причини поважного віку пацієнтки, відмовилися.

Та це її не зупинило і фрау Рауніг звернулася по допомогу до українських спеціалістів. Із чотирьох ембріонів прижилися всі. Жінка відмовилася позбутися слабших і в травні 2015 року народила трьох хлопчиків − Сохнета, Венса, Фіджина і дівчинку Ніту.

Дітки народилися передчасно, на 6 місяці, донечка важила всього 300 з лишком грамів.

На породіллю обрушився шквал докорів і звинувачень у безвідповідальності, хоча сама мама себе такою не вважала і була на сьомому небі від щастя.

Аннегрет на сьомому небі від щастя
Аннегрет на сьомому небі від щастя

У жінок пенсійного віку до маленьких дітей прокидаються особливі почуття. Існує навіть думка, що бабці люблять внуків більше, ніж батьки. Але ж це не внуки, коли: захотів – побавив, не захотів – відмовився. Це четверо власних маленьких дітей. Ставити на ноги потрібно було без чоловіка. Він пішов, як і четверо попередніх, від яких Аннегрет народила своїх дітей.

Сили для виховання дітей дала не що інакше, як любов. Тільки любов здатна витримати такі навантаження і таку самопожертву. Вдячні малюки швидко набирали вагу і доганяли своїх однолітків.

Аннегрет Рауниг з дочкою Лейлою і наймолодшими
Аннегрет Рауніг з дочкою Лейлою і чотирма наймолодшими

Допомагає чотирнадцятирічна Лейла. Держава виділила багатодітній мамі великий будинок в Херстере, де життя дешевше. Хороші соціальні виплати і вчительська пенсія багатодітної матері повністю забезпечує їм пристойне життя.

Сьогодні смілива жінка, яка зламала всі стереотипи, має 70 років, але це її не розстроює. Вона веде здоровий спосіб життя і радіє своїми дітьми.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.