Максимум задоволення: готуємо найсмачніший бісквітний рулет

Ідеальний за виглядом та неймовірний за смаком бісквітний рулет просто неможливо обійти стороною. Пропонуємо приготувати неперевершений десерт, який на мить поверне вас у дитинство.

Рецепт бісквітного рулету 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 90 грамів борошна вищого сорту  
  • 2 курячі яйця  
  • 90 грамів цукру  
  • 6 столових ложок джему  
  • 30 грамів чорного шоколаду  
  • Ягоди для прикраси  
  • Щіпка солі  

Для крему:  

  • 100 грамів вершкового масла  
  • 0,5 згущеного молока  
Бісквітний рулет
Бісквітний рулет

Візьміть глибоку ємність, додайте туди яйця та сіль. Збийте їх за допомогою міксера, поступово додаючи цукор. На це має піти близько 5-7 хвилин. Суміш має вийти легкого білого кольору, пишною та щільною. Потім поступово додайте просіяне борошно, обережно замішуючи тісто дерев’яною або пластиковою ложкою. Маса за консистенцією має нагадувати нежирну сметану або крем.  

Візьміть деко та застеліть його пергаментним папером. Зверніть увагу на якість пергаменту, щоб потім можна було з легкістю дістати бісквіт з деко. Якість має бути найкращою. Далі перекладіть тісто і розрівняйте по всій площині. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 10-15 хвилин. Краще слідкувати за готовністю бісквіту, адже у кожного різні духовки. Якщо його перетримати в духовці — бісквіт буде ламатись.  

Готовий бісквіт заверніть в рулет прямо з пергаментом. У такому вигляді дайте йому охолонути.  Потім обережно розверніть його та зніміть папір. Смажте будь-яким джемом — за смаком.  

Приготуйте крем. Для цього вершкове масло кімнатної температури збийте за допомогою блендера і поступово додайте згущене молоко. Має вийти пишна суміш. Отриманий кремом змажте бісквіт поверх джему і щільно заверніть в рулет. Відправте в холодильник на годину.  

Готовий десерт прикрасьте шоколадом та улюбленими ягодами. Можна також використати для прикраси крем, що залишився. Дітки обожнюють таку смакоту. Варто спробувати!  

Приємного чаювання! 

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.