Найсмачніший рецепт гарбузового супу

Гарбузовий суп за цим рецептом виходить просто бездоганним. Неможливо встояти перед солодкуватим смаком і неймовірним ароматом цієї страви. До того ж, приготувати його дуже легко, а результат перевершує себе. Спробуємо?

Рецепт гарбузового супу

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 1,5 кілограми гарбуза  
  • 1 цибулину 
  • 3 зубчики часнику 
  • 2 помідори 
  • 1,5 літри овочевого бульйону 
  • 200 міліграм молока  
Гарбузовий суп
Гарбузовий суп

У першу чергу підготуйте овочі. Для цього очистіть і подрібніть цибулю і часник. Ретельно промийте і також подрібніть помідори. Гарбуз наріжте кубиками, попередньо очистивши його від шкірки і насіння.  

Візьміть каструлю і поставте її на плиту, додавши оливкову олію. Перекладіть сюди цибулю і часник та обсмажте до м’якості. Потім додайте подрібнені помідори. Продовжуйте обсмажувати ще дві хвилини. Слідом вкиньте кубики гарбуза. Готуйте суміш протягом хвилини і влийте бульйон. Його можна замінити окропом. Додайте молоко так, щоб рідина повністю покривала овочі.  

Продовжуйте варити суп, поки овочі на стануть м’якими. Після цього зніміть каструлю з плити і перелийте в окрему ємність 90% всієї рідини. Потім збийте суміш за допомогою блендера і тільки після цього вводимо рідину, що заздалегідь перелили в ємність. Таким чином ви отримаєте бажану консистенцію супу.  

До того ж, суп можна заморозити, щоб в подальшому використовувати для соусів, рагу та інших страв.   

При подачі, суп можна приправити  свіжомеленим перцем, гарбузовим насінням або кунжутом. Окрім цього, для прикраси додайте трішки кубиків гарбуза. Виглядатиме ефектно.

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!