Рецепт смачного печива до чаю всього з трьох яблук — просто, швидко і дуже смачно

Не лише шарлотку можна приготувати з яблук. Існує безліч смачної і ароматної випічки, яка дуже легко готується. Одна із них — яблучне печиво.

Пропонуємо рецепт печива з ніжного пісочного тіста і яблучної начинки, яке точно сподобається усій сім’ї. До того ж, діти в захваті від такої смакоти.

Рецепт печива з яблуками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 яйце
  • 40 грамів цукру
  • 2 столові ложки меду
  • 60 грамів вершкового масла
  • 260 грамів борошно
  • 3 яблука
  • 1 чайна ложка розпушувачу
  • Дрібка солі

Для начинки вам знадобиться:

  • 1 столова ложка цукру
  • Шматочок вершкового масла
  • Кориця — за смаком
Печиво з начинкою
Печиво з начинкою

У першу чергу приготуємо начинку. Для цього відьміть яблука, очистіть від шкірки і видаліть серцевину. Наріжте їх дрібними кубиками. Поставте на пательню суху сковороду і розігрійте на ній цукор. Додайте вершкове масло, ретельно перемішайте і перекладіть подрібнені яблука. Всипте трішки кориці і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Продовжуйте готувати начинку ще 5 хвилин на середньому вогні. Потім пересипте її в тарілку і залиште на деякий час охолонути.

Тим часом приготуйте тісто. Перекладіть в ємність яйця, сіль та мед. Перемішайте суміш за допомогою вінчика. Потім додайте розм’якшене вершкове масло, заздалегідь просіяне борошно, розпушувач тіста і знову перемішайте суміш. У вас має вийти м’яке і еластичне тісто, яке не липне до рук. Потім скатайте тісто в ковбаску і розділіть на 16 частин. З кожної сформуйте невелике печиво із заглибленням всередині. Заготовки перекладіть на деко, застелена пергаментним папером. Заповніть заглиблення яблучною начинкою. Потім змастіть печиво злегка збитим яйцем.

Випікайте печиво при 200 градусах 15 хвилин. При подачі можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Схожі статті

Готується швидко, а з’їдається ще швидше: ароматний маковий пиріг з хрусткою скоринкою – діти його обожнюють

Обов'язково спробуйте приготувати цей пиріг, і вам сподобається. Його із великим задоволенням спробують дорослі та малі, і з'їсть навіть свекруха.

Як приготувати вишукану паску: рецепт від львівської шеф-кондитерки – цей аромат зачарує всю вулицю

Неймовірна паска без дріжджів! Такої ви точно ще не бачили і не куштували! Готується паска із двох різних видів тіста, а в розрізі має просто приголомшливий вигляд!

Литий “Спартак”: без мороки і розкатки коржів. Найкращий варіант цього торта, з яким впораються і чоловіки

З цим рецептом навіть початківець зможе здивувати всю родину смаколиком. Пропонуємо до вашої уваги рецепт шоколадно-медового торта "Спартак" без розкочування коржів.

Як приготувати апельсиновий кекс з натуральним соком: цей рецепт можна взяти навіть як основу на паску

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування ніжного кексу на основі натурального апельсинового фрешу. Смак та аромат цієї домашньої випічки аніскілечки не поступається десертам з кав'ярні.

Кокосове печиво “Наполеон” на кефірі: готується простіше, ніж торт, а на смак – набагато смачніше

Рецепт неймовірного печива, яке вам не тільки обов'язково сподобається, але й завжди буде по кишені. Обов'язково спробуйте приготувати його вдома!

Як приготувати справжній Панетоне без використання спеціального міксера? Найпростіший рецепт з існуючих

Набридли класичні паски на Великдень? Пропонуємо до вашої уваги чудову альтернативу для справжніх гурманів та любителів новинок - італійський кекс Панетоне, що підкорить ваші смакові рецептори.