Неймовірний м’ясна страва з грибами і сиром: гості просять рецепт, а родина добавки

Якщо вам набридли котлети, то цей рецепт те, що потрібно. М'ясна страва набагато смачніша й ароматніша, а процес приготування зовсім не складний.

Рецепт м’ясної страви з грибами і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 900 грамів фаршу
  • 2 цибулини
  • 0,5 чайні ложки меленого перцю
  • 3 зубці часнику
  • 250 грамів грибів
  • 2 яйця
  • 1 столові ложки панірувальних сухарів
  • 1 чайні ложки солі
  • 150 грамів сиру
  • 2 помідори
Котлети з сиром і грибами
Котлети з сиром і грибами

У першу чергу очистіть одну цибулину і часник. Перемістіть у чашу блендера і подрібніть так, щоб вийшло однорідне пюре. Отриману суміш перекладіть до фаршу, додайте часник і яйце. Потім всипте панірувальні сухарі, посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте суміш.

Потім візьміть другу цибулину, очистіть і наріжте невеличкими шматочками. Гриби промийте, очистіть і також наріжте. Перекладіть інгредієнти на розігріту пательню з вершковим масло і обсмажте, поки вони не придбають красивий рум’яний колір.

З отриманого фаршу сформуйте невеличкі котлети. У кожній з них зробіть невелике заглиблення. Для цього можна скористатись склянкою. Потім викладіть сюди смажені гриби з цибулею, а зверху посипте тертим сиром. Злегка збийте яйце і змажте страву. Поріжте помідор на дольки і викладіть зверху. Перекладіть на деко і відправте в духовку. Готуйте, поки на них не з’явиться рум’яна скоринка. Потім ще раз присипте сиром і відправте в духовку, щоб він розплавився.

Смачного!

А якщо не любите читати рецепт, пропонужмо переглянути відео-інструкцію:

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.