Найсмачніший сніданок з картоплі, цибулі і яєць: бюджетно, ситно і родина в захваті

Бюджетна і неймовірно смачна страва не дасть пройти повз. Пропонуємо простий і смачний рецепт сніданку.

Господині вважають, що прості інгредієнти цієї страви і правильна нарізка створюють неймовірну страву. Радимо впевнитись у цьому самостійно, приготувавши таку смакоту.

Рецепт сніданку з картоплі, цибулі і яєць

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 велику цибулину
  • 4 курячих яйця
  • 3 картоплини
  • 1 чайну ложку куркуми
  • Сіль та перець — за смаком
Омлет з картплею
Омлет з картплею

У першу чергу підготуємо всі інгредієнти для приготування страви. Цибулю варто очистити і дрібно нарізати. Візьміть сковороду і розігрійте у ній невелику кількість рослинної олії. Додайте трішки цукру і обсмажуйте цибулю. Тим часом очистіть картоплю від шкірки і наріжте тонкими скибочками. Перекладіть її в сковороду і продовжуйте готувати суміш, ретельно перемішавши все.

У невелику ємність вбийте яйця і додайте сіль, перець та куркуму. Ретельно перемішайте отриману суміш. Коли картопля придбає легкий золотистий колір, перекладіть її до яєчної суміші. Ретельно все перемішайте і відставте на 15 хвилин.

Тим часом добре розігрійте сковороду. Викладіть яєчно-картопляну суміш, залиште на хвилину, щоб вона схватилась і переверніть на іншу сторону. Готуйте ще одну хвилину на великому вогні. Готовий омлет подавайте з улюбленими овочами.

Такий сніданок точно оцінять рідні і навіть малеча, яка так не любить снідати зранку.

Смачного!

Схожі статті

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!