Торт без випічки за 10 хвилин: готується без духовки з найпростіших продуктів, а головне – без мороки з тістом

Влітку стояти біля духовки – особлива мука. Порятунком для кожної господині стане торт без випічки за 10 хвилин, який здивує своїм ніжним смаком.

На приготування торта без випічки знадобиться мінімальна кількість часу та сил, але на результаті це аж ніяк не відіб’ється. Крім того, продукти для рецепту знадобляться найпростіші – ті, які зазвичай знайдуться в будь-якому холодильнику.

Список інгредієнтів

Для приготування знадобляться:

  • шоколадне печиво – 160 грамів;
  • молоко – 500 мл;
  • курячі яйці – 2 шт.;
  • цукор – 100 грамів;
  • ванільний цукор – 1 пакетик або 10 грамів;
  • кукурудзяний крохмаль – 60 грамів;
  • вершкове масло – 50 грамів;
  • плитка молочного або чорного шоколаду – 90 грамів;
  • рослинна олія – 30 грамів.

Рецепт торта без випічки за 10 хвилин покроково

Єдиний процес у приготуванні торта без випічки за цим рецептом, який потребує часу і зусиль – це крем. У невеличку каструлю вилийте третину молока від загальної об’єму, туди ж відправте два курячих яйця, пакетик ванільного цукру, 5 столових ложок без гірки звичайного цукру та кукурудзяний крохмаль.

Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин

Вінчиком ретельно перемішайте вміст каструлі до однорідності, щоб не залишилося жодної грудочки. Після цього долийте залишки молока і знову перемішайте. Відправте майбутній крем на плиту – добряче прогрійте його, періодично помішуючи. Коли з’явиться пар, працюйте вінчиком інтенсивніше – мішайте, поки крем не загусне. Знявши його з вогню та не чекаючи, поки він охолоне, додайте вершкове масло.

Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин

Формуйте торт у скляній формі шарами – перший шар з печива, другий – з крему, і так далі. Накрийте десерт харчовою плівкою, щоб крем не обвітрився, відправте його в холодильник, а тим часом приготуйте глазур.

Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин

Для цього подрібніть плитку шоколаду в окрему ємність, додайте олію та розтопіть все на водяній бані. Залийте ваш торт без випічки теплою глазур’ю, залиште охолонути на 20 хвилин і подавайте до столу.

Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин

Смачного!

Схожі статті

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.

Як зі склянки ряжанки приготувати найсмачніший і найніжніший десерт: низькокалорійні ласощі без випічки

Пропонуємо до вашої уваги ніжний десерт з ряжанки, що буквально тане у роті. Такий низькокалорійний пудинг аж ніяк не зашкодить фігурі, але принесе неабияку насолоду.

Шоколадний торт Брауні буде на столі за 20 хвилин: швидкий рецепт на сковороді без замішування тіста

Пропонуємо до вашої уваги рецепт швидкого десерту, що сподобається як малим, так і дорослим. Процес приготування не потребує багато часу та сил, а результат вас неодмінно вразить.

Ідеальний шоколадний бісквіт готується всього з 4-х інгредієнтів: зробите його швидко та з’їсте за секунди

Бісквіт — це базова випічка, яка споживається як самостійний десерт, а також використовується для приготування неймовірної кількості кулінарних витворів.

Солодка насолода: приготуйте шоколадний рулет з вершково-сирним кремом і печивом Орео – рецепт для вас

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного десерту, який неодмінно приверне увагу всіх гостей вашого столу. Простий та ніжний рулет з вершковим сиром та печивом вражає своїм смаком.

Простий тортик, нічим не гірший за магазинний: рецепт домашньої смакоти, яку можна приготувати без духовки

Шикарний торт, який вразить всіх й навіть духовку вмикати не потрібно буде. Легкий, гарний та дуже смачний десерт. Такий не соромно поставити на святковий стіл.