Тістечко “Картопля”, яке готується за лічені хвилини, а виходить дуже смачним: без цукру, печива та випічки

Немає нічого кращого за домашні тістечка та печиво. Вони завжди виходить смачнішими, ніжнішими, а головне кориснішими. Я вже влаштувати собі таке свято самотужки?

Приготування тістечок вимагає певних знань у кулінарії та бажання потішити свою сім’ю. Часто в мережі пропонують рецепти, які містять в собі елементи крошки з готового магазинного печива, а також великий вміст цукру.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з абсолютно іншим рецептом, який вам сподобається навіть більша, а вийде корисним для вашого здоров’я та не настільки калорійним.

Готувати солодку “картоплю” можна хоч щодня – часу на її приготування йде зовсім мало, а смак домашніх тістечок “Картопля” – просто пальчики оближеш. Не забувайте, що рецепти можуть бути дуже різними, і всі вони підбираються на ваш смак. Хтось обожнює калорійні солодощі, хтось намагається обирати легше технології приготування, які включають елементи з натуральних інгредієнтів, і виключають цукор та борошно.

Ви самі підбираєте підходящий для себе рецепт, а далі усе у ваших руках.

Інгредієнти

  • Хлібці — 1 упаковка
  • Банани — 2 штуки
  • Какао — на смак

Рецепт приготування тістечок Картопля

Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто знаходиться на правильному харчуванні. Для цього необхідно придбати упаковку якісних, смачний хлібців, декілька спілих бананів та какао.

Рецепт приготування тістечок Картопля

Хлібці перетворіть у дрібну крошку у блендері. Банани почистіть, помістіть у миску та розминайте до стану пюре. Після цього перемішайте хлібці з бананом, щоб маса вийшла однорідна.

Після цього сформуйте з неї кульки маленького розміру та обваляйте їх у какао. У доповнення також можна обваляти їх у шоколадній стружці або крихтах хлібців.

Рецепт приготування тістечок Картопля

Тістечка можна поставити на декілька годин в холодильник і насолоджуватися їхнім незвичайним смаком.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.