Торт без тіста та випікання за лічені хвилини: з чого приготувати смачний та легкий десерт для всієї сімʼї

Щоб приготувати ідеальний торт, не обов'язково необхідно возитися з тістом, а також стояти над духовкою. Ми поділимося з вами рецептом абсолютно іншого десерту.

Десерт – страва, що подається на завершення основної трапези. Без оригінального та смачного десерту неможливо уявити справжній святковий стіл. А приготування його у звичайний будній день порадує всіх близьких і зробить життя яскравішим та насиченим.

Переважно десерти – солодкі страви, наприклад, торти, морозиво, цукерки тощо. Але бувають і приготовлені без додавання цукру чи меду, які мають у складі фрукти, ягоди чи горіхи. Навіть сир, поданий наприкінці трапези, може вважатися по праву десертом. За способом подачі вони діляться на гарячі, холодні та морозиво. Серед широкого розмаїття рецептів десертів кожен може вибрати підходящий: хто стежить за своєю фігурою – менш калорійний, малюкові можна запропонувати желе або смачну страву на основі сиру з фруктами, а зайнята людина легко знайде рецепт чудового десерту швидкого приготування. Залишається тільки вибрати, чим ви хочете насолодитися, і приготувати, передчуваючи найніжніший смак та захоплену вдячність коханих людей.

Ми пропонуємо вам рецепт торта, який витратить мінімум вашого часу, і сподобається абсолютно всім гостям.

Інгредієнти

  • Вода — 200 мілілітрів
  • Желатин — 25 грамів
  • Печиво пісочне — 2 пачки
  • Банани — 2 штуки
  • Сметана — 700 мілілітрів
  • Згущене молоко — 1 банка

Рецепт приготування торта

Для початку підготуйте форму. Печиво подрібніть на маленькі кусочки та викладіть їх на низ форми. Банан подрібніть кільцями і також викладіть на дно поверх печива.

Десерт без випічки та тіста

Желатин розведіть у холодній воді і залиште на 10 хвилин. Тим часом сметану, бажано максимально жирну, приблизно 20%, вилийте у миску. Туди ж налийте згущене молоко і добре перемішайте отриману масу.

Тарілку з желатином поставте у мікрохвильову піч та розігрівайте протягом 30 секунд. Після цього дайте розчину охолонути і поєднайте його з сметанною масою. Усе добре перемішайте і можна заливати печиво з бананами.

Смачний торт без випічки

Форму накрийте харчовою плівкою та відправляйте в холодильник на декілька годин. Після можете діставати торт та подавати його на стіл. Якщо він не хоче відставати від форми, достатньо трохи почекати, і за рахунок конденсату всередині все вийде.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.