Чізкейк за цим рецептом вийде божественно смачним: як приготувати ніжний десерт із шовковистою текстурою

Сир — ніжний та корисний продукт, який завжди неймовірно смакує у десертах, але особливо прекрасний саме у чізкейках. Як зробити такий десерт вдома?

Один із найпопулярніших у всьому світі сирних десертів – знаменитий чізкейк. Безліч його різновидів підкорили серця та шлунки ласунів різних країн. У ресторанах і кафе можна спробувати різні варіації цього ніжного пирога. Та й у домашніх умовах також можна освоїти кілька рецептів приготування чізкейку з випічкою на радість усій родині.

Немає нічого складного в докладних рецептах, які пропонують випікати чізкейк у духовці чи мультиварці. Точне дотримання інструкції гарантує чудовий результат. Освоївши базові варіанти, можна починати експериментувати: вибирати різні види сирів або сиру, варіювати додаткові продукти, що підкреслюють смак основної начинки, прикрашати пиріг за своїм бажанням.

Неймовірно популярний чізкейк в Америці та країнах Європи. Класичний чізкейк – двошаровий пиріг, основою якого є досить товстий корж із пісочного тіста та ніжна вершково-сирна начинка. Замість сиру часто використовують кисломолочний сир. Цей пиріг можна випікати (досить тривалий час при невисокій температурі) або зробити версію без випічки.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Вівсяні пластівці — 60 грамів
  • Мед — 3 столових ложок
  • Борошно — 1,5 склянки
  • Сир Філадельфія — 3 пачки
  • Рослинна олія — 1 столова ложка
  • Яблучне пюре — 20 грамів

Рецепт приготування чізкейку

Вівсяні пластівці трохи перемолоти в блендері. Додати борошно, мед, олію. Інгредієнти перемішати, тісто викласти у форму.

Основа для чізкейку без випічки
Основа для чізкейку 

Для начинки знадобиться м’який нежирний сир, яблучне пюре, яйця, цукрозамінник, рисове борошно. Продукти з’єднати, збити блендером. Повинна вийти густа маса.

Вилити її на вівсяну основу, поставити форму у духовку.
Температура приготування – 150 градусів, час – одна година чи трохи більше.

Готуємо швидкий чізкейк без випічки за 15 хвилин
Готуємо швидкий чізкейк

Для того, щоб зрозуміти, чи готовий пиріг, необхідно його потрясти. Середина має бути консистенції желе, але навколо сир має затвердіти. Десерт дістаємо, охолоджуємо та ставимо в холодильник на декілька годин. За бажанням прикрашаємо фруктами, шоколадом або кремом. Подаємо на стіл.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.