Найулюбленіший десерт поп-діви: Тіна Кароль розкрила рецепт пишного чізкейку, який тане в роті

Безумовно, за роки успішної кар'єри Тіна Кароль встигла стати лідером думки. А саме тому публіка з великим інтересом ставиться до всього, що полюбляє поп-діва.

Тіна Кароль по праву вважається однією з найяскравіших зірочок на небосхилі нашої естради. У співачки за плечима значний багаж досвіду не лише професійної вокалістки, а й справжньої зірки сцени та телебачення.

Тіна Кароль неймовірно талановита: і співає добре, і на “Євробаченні” встигла відзначитись, і провела відразу кілька телевізійних шоу як ведуча. Свого часу Тіна проявила себе як справжня патріотка і написала цілий гімн України, щоправда, дитячий.

Але незважаючи на шалену популярність, Тіна Кароль дає інтерв’ю не так часто, як хотілося б шанувальникам. І вкотре дізнатися якусь дрібницю, подробицю з особистого життя зірки буває не так просто. Ось, скажімо, що Тіна Кароль любить їсти та готувати?

В одному з минулих інтерв’ю Тіна Кароль проговорила, що дуже любить японську кухню, зокрема і десерти.

Інгредієнти

Відмінний рецепт для тих, хто не звик проводити половину свого життя на кухні. Це швидко, просто і не так дорого.
Отже, для приготування японського чізкейку нам знадобиться:

  • Форма 21-26 см у діаметрі
  • Вершковий сир – 450 грамів
  • Цукрова пудра – 120 грамів
  • Розм’якшене вершкове масло (але не розігріте!) – 60 грамів
  • 6 курячих яєць
  • 200 мл жирних вершків
  • 100 грамів борошна

Японський чізкейк для Тіни Кароль

У невелику миску поміщаємо сир, масло, вершки, додаємо цукрову пудру (можна замінити дрібним цукром). Беремо віночок і змішуємо все це до однорідної маси.

Готуємо швидкий чізкейк без випічки за 15 хвилин
Японський чізкейк для Тіни Кароль

Наступним кроком нам потрібно відокремити білки від жовтків. Потім збити жовтки віночком, додати сиру масу, додати туди ж борошно і знову добре перемішати.

Білки, що залишилися, необхідно збити в міцну піну. Потім акуратно змішати її із сирною масою. Тісто, що вийшло, викладаємо у форму, попередньо застеливши її шматком пергаметного паперу.

Гарбузовий чізкейк рецепт
Японський чізкейк для Тіни Кароль

Розігріваємо духовку до 150 градусів, ставимо форму в духовку і випікаємо півгодини, після чого знижуємо температуру до 130 градусів і печемо ще 30 хвилин (перевіряємо готовність за допомогою сірника).

Чізкейк готовий! Перед подачею слід охолодити, прикрасити топінгом або варенням за смаком.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.