Такий чизкейк полюбляють всі діти: класичний рецепт ніжного десерту за лічені хвилини – просто та вишукано

Кожна дитина обожнює десерти, а якщо вони приготовані власноруч від найріднішої людини, то вони несуть ще більшу цінність. Спробуйте своїми руками зробити ніжний чизкейк зовсім без випічки за декілька хвилин.

У світі сучасного розвитку кулінарія теж не стоїть на місці, тому кожна господиня може знайти рецепт різної складності та швидкості відповідно до своїх вмінь й смакових уподобань. Якщо ви обожнюєте десерти, однак не любите возитися з тістом, спробуйте приготувати ніжний чизкейк з сиром, печивом та желатином.

Інгредієнти

  • Домашній сир – 500 г.
  • Желатин – 10 г.
  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Пісочне печиво – 250 г.
  • Вода – 150 мл.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Соус ягідний.
  • Ягоди, фрукти для прикрашання десерту.
Класичний рецепт ніжного десерту за лічені хвилини

Приготування ніжного чизкейка

Спочатку візьміть обране пісочне печиво та подрібніть його на крихти. Для зручності можна скористатися блендером.

Далі на повільному вогні візьміть та розтопіть вершкове масло й змішайте його з подрібленими крихтами з пісочного печива.

Оберіть потрібну форму, в якій збираєтеся подавати гостям чи рідним ваш десерт. Застеляємо її пергаментом, далі викладаємо щойно отриману масу з вершкового масла та пісочної крихти, формуючи руками основу з коржа та бортики.

Після цього желатин необхідно розвести у воді та залишити його протягом 10 хвилин. Потім склянку, в якій міститься желатин варто помістити у гарячу воду для того, аби желатинові гранули повністю розчинилися.

Змішаємо разом згущене молоко та домашній сир. В отриману масу з сиру виливаємо желатин та все добре перемішуємо.

Масу з сиру викладаємо на корж, що міститься вже в формі, де буде подаватися готовий чизкейк. Накриваємо все харчовою плівкою, ставимо до холодильника для застигання десерту на 3-4 години.

Класичний рецепт ніжного десерту за лічені хвилини

Для смаку поливаємо все ягідним соусом та можна зверху наш десерт прикрасити будь-якими ягодами чи фруктами на ваш смак та естетичний погляд. Всім смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.