Улюблений сніданок для всієї родини: без борошна і масла! Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація

Знайти рецепт смачного та корисного сніданку, який сподобається всім членам родини не просто. Сьогодні вам пощастило. Швидше записуйте рецепт!

Ідеальний сніданок має бути швидким, смачним і корисним – так вважають багато господинь. До того ж він має задовольнити смакові уподобання всіх членів сім’ї. Знайти рецепт такого сніданку не просто, проте сьогодні вам пощастило! Це справжня кулінарна Сенсація – ніжна сирна запіканка, яка дуже нагадує чізкейк. Сподобається і дорослим, і дітям. Хазяйки теж залишаться задоволені, бо готується він за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • 600 г сиру
  • 250 г молока
  • 100-150 г цукру або сироп, мед (за смаком)
  • 3 середні яйця
  • 40 г крохмалю
  • Щіпка солі та ванілі
  • Ягоди та фрукти за бажанням.

Приготування:

Цей сніданок можна приготувати в маленьких формах, а можна запекти в одній великій формі, а потім розрізати як звичайну запіканку. Все готується дуже швидко, тому вже одразу можна ввімкнути розігріватися духовку.

Беремо миску викладаємо до неї 600 г сиру. Можна протерти через сито. Додаємо цукор за смаком, щіпку солі та одну чайну ложку ванільного цукру. Далі починаємо вливати молоко (температура має значення). За бажанням його можна замінити на вершки чи сметану.

Потім додаємо крохмаль. Зазвичай для десертів використовують кукурудзяний, тому що в ньому немає явного запаху та смаку. Можна замінити на рисове борошно. Все ретельно пробиваємо блендером. Маса повинна стати максимально однорідною, гладкою та ніжною.

 Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація
Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація

Далі потрібно буде розлити все в маленькі силіконові форми. Для зручності можна перелити в кухоль із носиком. Якщо використовуєте силіконові форми, то змащувати їх не треба, якщо металеві, краще змастити вершковим маслом і присипати борошном, щоб нічого не прилипло.  Заповнювати можна майже до країв.

 Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація
Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація

Випікаємо в духовці розігрітої до 160 градусів приблизно 40 хвилин. Якщо готуватимете у великій формі, то часу знадобиться трохи більше.

Можна прикрасити ягодами та фруктами.

 Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація
Запіканка як чизкейк – кулінарна Сенсація

Сьогодні ми ще поділимось з вами секретом приготування тертого сирного пирога, що є оновленою версією чизкейка!

 

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.