Неймовірно смачний святковий сирний десерт — рідні обожнюють, а гості просять рецепт

Пропонуємо приготувати неймовірно смачний сирний десерт з цитрусовими нотками, від якого буде в захваті вся родина.

Цей десерт ідеально доповнить новорічний святковий стіл і точно не залишить гостів та рідних байдужими. Тому зберігайте рецепт, адже його обов’язково у вас попросять.

Рецепт святкового сирного десерту

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 160 грамів хрусткого печива
  • 160 грамів імбирного печива
  • 320 грамів кисломолочного сир 9%
  • 160 грамів вершкового масла
  • 160 грамів згущеного молока
  • 80 грамів сушеної журавлини
  • 80 грамів кураги
  • 80 грамів мигдалю
  • 1 апельсин
Сирний десерт
Сирний десерт

Приступаємо до приготування святкового лакомства. У першу чергу наріжте курагу і перекладіть їх в невелику ємність. Додайте журавлину і ретельно перемішайте масу. Сюди ж вичавіть сік з одного апельсину і відставте миску на 30 хвилин. Сухофрукти мають ввібрати в себе весь аромат соку.

Тим часом візьміть печиво і подрібніть його на невеликі шматочки.

Візьміть окрему ємність і додайте туди згущене молоко, сир та вершкове масло кімнатної температури. Ретельно перемішайте інгредієнти за допомогою блендера. Маса має бути однорідної консистенції.

До сирного крему додайте шматочки печива та сухофрукти. Перед цим не забудьте злити сік. Потім додайте подрібнений мигдаль.

Візьміть невелику форму і застеліть її пергаментним папером. Перекладіть туди тісто і ретельно придавіть за допомогою ложки. Відправте в холодильник на ніч. Прикрасьте мандаринами і шоколадом. Подавайте до столу.

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.