Відбивні з кабачків з хрусткою і рум’яною скоринкою. Просто та смачно: головна закуска на столі цього літа

Відбивні з кабачків, до того ж смачні та хрусткий — це не фантазія, а реальність. Якщо хочете дізнатися, як зробити смачні кабачки з хрусткою скоринкою, читайте наш рецепт.

Якщо у вас немає м’яса, а відбивних неймовірно хочеться, насправді існує вихід: відбивні з кабачків смажаться швидко, готуються просто, а результат виходить просто бездоганним. Читайте далі, як приготувати кабачкові відбивні з хрусткою скоринкою, а також з чим їх подати, щоб ваша страва стала головною на літньому столі.

Інгредієнти

  • Кабачки — 2 штуки
  • Борошно — 50 грамів
  • Панірувальні сухарики — 100 грамів
  • Яйця — 4 штуки
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Сметана — 125 грамів
  • Часник — 2 зубчика
  • Кріп
  • Майонез — 50 грамів

Рецепт відбивних з кабачків

Для початку необхідно попередньо вимиті кабачки нарізати довгими слайсами.

Рецепт відбивних з кабачків

Занадто тонкими їх робити не варто, адже ми будемо їх надалі відбивати. Після того, як овоч нарізаний, беремо звичайний молоток для відбивання м’яса та легенько постукуємо по слайсах. Сильно відбивати не можна, адже кабачок трісне.

Рецепт відбивних з кабачків

Після цього збираємо наші слайси до миски, солимо, перчимо, і залишаємо овочі на 10-15 хвилин, щоб вони пустили сік, а також краще просолилися.

Рецепт відбивних з кабачків

Поки наші кабачки відпочивають, беремо яйця, розбиваємо їх, також солимо і перчимо та додаємо дрібно натертий твердий сир.

Рецепт відбивних з кабачків

Для паніровки змішуємо борошно та панірувальні сухарики.

Рецепт відбивних з кабачків

Поки пательня розігрівається, беремо слайс, ретельно обгортаємо його паніровкою, потім занурюємо у кляр, щоб він повністю був покритий яйцем та сиром, та на розігріту пательню викладаємо обсмажуватися.

Рецепт відбивних з кабачків

Готуються кабачки на маленькому вогні, обов’язково, адже сир може згоріти. Обсмаживши наші відбивні з двох сторін, викладаємо їх на тарілку.

Для соусу змішуємо сметану та майонез, і додаємо у масу дрібно нарізану зелень з часником.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.