Коли немає часу, це просто знахідка. Не гірше за м’ясні: котлети без м’яса, які готуються за лічені хвилини

Смачні та апетитні котлети завжди користуються великою популярністю серед домашніх, але на їх приготування не завжди є і час, і гроші. Дізнайтеся, як приготувати котлети без м'яса.

Для того, щоб приготувати смачні котлети, інколи вам не потрібен фарш, а лише хороший настрій та велике бажання порадувати своїх рідних. Котлети за нашим рецептом вийдуть неймовірно сильними, смачними, хрусткими, а головне, що ніхто не помітить того, що вони зроблені без фаршу.

Інгредієнти для приготування даної страви вимагаються найпростіші, тому вам не доведеться блукати магазинами у пошуках альтернативних продуктів.

Інгредієнти

  • Картопля – 10 штук
  • Сир твердий – 150 грамів
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
  • Спеції — за смаком
  • Зелень — за смаком

Котлети без м’яса, які готуються за лічені хвилини

Для того, щоб приготувати смачні картопляні котлети, для початку вам необхідно почистити картоплю та відварити її, як на пюре. Після цього розминайте картоплю та додайте до неї солі, перцю та спецій. Тим часом твердий сир натираємо та вводимо його у гарячу картошку.

Картопляні котлети без м’яса

Також вбиваємо у масу два курячих яйця і ретельно перемішуємо отримане картопляне тісто. Подрібнюємо зелень, і додаємо його до пюре.

Як приготувати котлети без м’яса

Після цього формуємо з цієї маси котлетки і починаємо їхоб жарювати на попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні з усіх сторін до готовності.

Такі котлети неймовірно смакують зі сметаною та різноманітними соусами, і навіть можуть послужити, як самостійна страва, без гарніру.

Котлети з картоплі без м’яса

Однак, ви можете значно покращити їхні смакові властивості, якщо, наприклад, вносити у рецепт обсмажені гриби та цибулю. Але і на приготування даних котлеток піде набагато більше часу.

Схожі статті

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.

3 до 1: як приготувати ідеальне тісто та фарш на пельмені. Рецепт без вагів, дуже легко запам’ятовується

Цей рецепт називається "3 до 1" і зараз ви зрозумієте, чому. Вам знадобиться будь-яка чашка чи склянка. Розмір не має значення. Також дізнаєтесь, як приготувати ідеальний фарш.

Скумбрія виходить смачнішою за лосося та сьомгу! Весь секрет у незвичайному маринаді – такої риби ви не їли

У цьому рецепті немає нічого зайвого. Смак риби виходить ідеальним та збалансованим. Вся справа в секретному маринаді, до складу якого входять звичайні прянощі.