Просто та майже з нічого: рецепт швидкої закуски із крабових паличок – буде до смаку кожному за столом

Українські кулінари запропонували любителям приготувати смачненьке для гостей чи родини унікальну закуску із крабових паличок, яка здивує кожного

Знамениті українські та провідні, відомі у цілому світі кухарі вже давно зрозуміли основний запит тих, хто відповідальний у сім’ї за накритий святковий чи просто-буденний стіл. Головне – це швидко, якісно та смачно. Багато господинь, окрім певних кухонних обов’язків, мають роботу та безліч інших справ, тому не відходити від плити – це не про сучасну жінку. Та про сучасну жінку точно те, що вона вміє дивувати, зачаровувати й готувати неймовірні страви, які і час зекономлять, і сім’ю здивують.

Закуски – це невід’ємний атрибут кожного застілля, адже легкі та швидкі, корисні та невимушені, маленькі та апетитні міністрави – це завжди гарна ідея і на велике сімейне свято, і на зустріч із друзями чи колегами, і на просту родинну вечерю в один із днів тижня.

Що потрібно для приготування неймовірної закуски?

Щоб приготувати крабові палички в тарталетках вам знадобляться:

Одна упаковка крабових паличек

Двісті грамів твердого сиру

Трохи фенхелю

Небагато майонезу

Тарталетки

Як приготувати закуску з крабових паличок?

Спершу вам потрібно нарізати крабові палички – для цього використайте всю упаковку продукту, що ви маєте.

Обирайте якісні крабові палички
Обирайте якісні крабові палички

Далі наріжте твердий сир. Усе це перемішайте у великій каструлі. Шматочки мають бути не дуже великими, але і не дрібненькими. До перемішаного додайте кріп та майонез – це обирайте за смаком.

Наступний крок – дістаньте з упаковки тарталетки. Розкладіть їх на столі.

Сумішшю, що ми її змішали, заповніть тарталетки. Щоб заощадити час, ви можете купити тарталетки, а не готувати їх самостійно.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.