Хвилинка і смакота з кефіру без замісу тіста готова: оладки, які можна їсти хоч кожен день – не набридають

Існує велика кількість різноманітних рецептів приготування смачних оладок. Одні виходять дуже пишними, інші м'якими, наче пух, а треті володіють неймовірними смаковими даними. Та чи можливо усе це поєднати в одному рецепті?

Оладки бувають різними, адже майже кожна кухня світу може похизуватися цією стравою, або близькою до неї альтернативою. Завдяки інтернету та великій кількості кулінарних блогів зараз користувачі мають можливість спробувати усе, що їм сподобається і обрати для себе свою улюблену технологію приготування даної страви.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом оладок на кефірі, які готуються дуже швидко та не потребують від вас особливих зусиль.

Інгредієнти

  • Кефір — 300 мілілітрів
  • Борошно — 300 грамів
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Сіль — 0, 5 чайної ложки
  • Сода — пів чайної ложки
  • Цукор — 1 столова ложка
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Рослинна олія для смаження

Як приготувати смачні оладки

Усі продукти мають бути однаеової температури для досягнення ідеального результату, тому спершу варто викласти продукти з холодильника. Для початку розбийте яйце у миску та додайте сіль. Добре перемішайте утворену масу.

Рецепт пишних оладків на кефірі

Це необхідно для того, щоб жовток ідеально розчинився. Після цього додаємо цукор і знову добре перемішуємо.

Рецепт пишних оладків на кефірі

Вносимо кефір та просіяне борошно. Перемішуємо отриману масу до повної однорідності. Вносимо ванільний цукор, соняшникову олію, щоб оладки не приставали та харчову соду.

Після цього залишаємо тісто на півгодини. Харчова сода увійде в реакцію і після цього тісто не можна перемішувати, щоб не порушити гази.

Рецепт пишних оладків на кефірі

Розігріваємо сковороду та починаємо формувати на її поверхні оладки. Обсмажуємо вироби з усіх сторін на середньому вогні до золотавої скоринки. Готові оладки викладаємо на паперові серветки.

Не забувайте, що рецепт ви можете доповнювати за своїм бажанням.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.